:

Hur gammal är Lilo?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gammal är Lilo?
  2. När kom Lilo och Stitch?
  3. Var bor Lilo och Stitch?
  4. Vad betyder Lilo och Stitch?
  5. Vad heter Lilos storasyster?
  6. Är Lilo ett tjejnamn?
  7. Vad hände med lilos föräldrar?
  8. Hur många heter Lilo i Sverige?
  9. Vad betyder Lilo på svenska?
  10. Hur många heter Ia i Sverige?

Hur gammal är Lilo?

Lilo är en liten ensam hawaiiansk flicka som bor ihop med sin 19-åriga syster Nani. En dag dyker en representant från de sociala myndigheterna upp, Cobra Bubbles, just när systrarna är mitt uppe i ett gräl och hela huset är i en enda röra.

När kom Lilo och Stitch?

Decem (Russia) Lilo & Stitch/Release date

Var bor Lilo och Stitch?

Den klonade utomjordingen experiment 626 blir på planeten Turo förvisad till exil av Förenade Galaktiska Federationen. När han fraktas till en asteroid ombord på ett fångstskepp lyckas han rymma och beger sig till lilla Hawaii på Jorden.

Vad betyder Lilo och Stitch?

Lilo & Stitch[redigera | redigera wikitext] Lilo & Stitch är två figurer från Disneys filmer och TV-serier, ursprungligen från Disneyklassikern Lilo & Stitch från år 2002. Lilo är en ensam hawaiisk flicka och Stitch ett resultat av utomjordiska experiment. Tillsammans blir de bästa vänner.

Vad heter Lilos storasyster?

Alla hawaiianerna har breda, platta näsor och Lilos storasyster Nani är ordentligt rund över höfterna, nästan rultig. – Det är Chris naturliga tecknarstil, berättar Dean Deblois som tillsammans med Chris Sanders har regisserat och skrivit manus till Lilo & Stitch.

Är Lilo ett tjejnamn?

90.7% av alla som heter Lilo i förnamn är kvinnor. Det finns även 33 personer som heter Lilo i efternamn.

Vad hände med lilos föräldrar?

Förhoppningsvis gillar folk att vi frångått mallen. Storasyster Nani försöker ta hand om Lilo sedan deras föräldrar dött i en olycka, men det går sådär, och en brutal socialarbetare försöker se till att hon förlorar vårdnaden. Lilo känner sig ensam och deprimerad och drömmer om en vän som aldrig lämnar henne.

Hur många heter Lilo i Sverige?

340 kvinnor heter Lilo i förnamn. Av dessa har 214 Lilo som tilltalsnamn. Snittåldern är 9.3 år. 35 män heter Lilo i förnamn.

Vad betyder Lilo på svenska?

Lilo är ett franskt namn (vanligast stavat Lilou) som ökar i popularitet. ... Med stavningen Lilo brukar namnet uttalas liknande som färgen Lila med betoningen på i och inte o. Lilo sägs också vara en version av namnet Lily på språket Occtian och stavades från början Liló. På Hawaii betyder Lilo Den generösa.

Hur många heter Ia i Sverige?

Hur många heter Ia i Sverige? 665 kvinnor heter Ia i förnamn. Av dessa har 415 Ia som tilltalsnamn. Snittåldern är 43.7 år.