:

Hur får man ny Bankdosa Swedbank?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man ny Bankdosa Swedbank?
 2. Hur mycket kostar en bankdosa Swedbank?
 3. Hur fungerar säkerhetsdosa Länsförsäkringar?
 4. Hur gör du för att starta en säkerhetsdosa?
 5. Hur länge tar det att låsa upp din säkerhetsdosa?
 6. Hur spärras din säkerhetsdosa?
 7. Vad är en orange säkerhetsdosa?

Hur får man ny Bankdosa Swedbank?

Se till att alltid ha vår senaste version av säkerhetsdosa. Om du har en äldre dosa så kan du ta med den nästa gång du besöker ett av våra kontor så byter vi ut den till en ny.

Hur mycket kostar en bankdosa Swedbank?

Therese Sundberg‎Swedbank Sverige Kostnad? Hej Niclas! Du behöver inte boka en tid för det 🙂 Avgiften för en till dosa är 250kr.

Hur fungerar säkerhetsdosa Länsförsäkringar?

Med säkerhetsdosan kan du logga in på Mina sidor och signera dina uppdrag....Aktivera dosan och välj din egen pinkod

 • Starta säkerhetsdosan med OK-knappen.
 • Texten ANGE PIN visas. Knappa in din tillfälliga pinkod.
 • Texten NY PIN visas. ...
 • Texten VERIFIERA visas.

Hur gör du för att starta en säkerhetsdosa?

 • Fyll i ditt personnummer och välj Säkerhetsdosa alternativt Företagskopplad dosa. Tryck på Logga in. Starta säkerhetsdosan genom att trycka på den blå knappen. En kontrollbild visas på din datorskärm eller mobila enhet. Rikta kameran på säkerhetsdosan mot kontrollbilden. Slå in din PIN-kod i säkerhetsdosan och tryck på ”OK”.

Hur länge tar det att låsa upp din säkerhetsdosa?

 • Ring oss via Telefonbanken på 0771-666 555. Se till att ha din säkerhetsdosa tillhands. Välj Personlig service och Bankärenden, så får du hjälp att låsa upp din säkerhetsdosa. Görs det denna väg, så tar det 5 arbetsdagar för dosan att börja fungera.

Hur spärras din säkerhetsdosa?

 • Om säkerhetsdosan spärras. Din säkerhetsdosa spärras om du registrerar tre felaktiga pin-koder i följd. Texten LOCK PIN visas då i övre delen av fönstret och dosan informerar att "Dosan är helt låst". Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp att låsa upp din dosa.

Vad är en orange säkerhetsdosa?

 • Orange säkerhetsdosa. Den här varianten av säkerhetsdosa är utrustad med en kamera som genom skanning kan läsa av kontrollbilder i internetbanken. Fyll i ditt personnummer och välj Säkerhetsdosa alternativt Företagskopplad dosa. Tryck på Logga in. Starta säkerhetsdosan genom att trycka på den blå knappen.