:

Varför fungerar inte kalendern?

Innehållsförteckning:

  1. Varför fungerar inte kalendern?
  2. Varför försvinner mina anteckningar i kalendern iPhone?
  3. Varför försvinner namnen på sms?
  4. Varför kan jag inte dela min Kalender i Outlook?
  5. Varför synkar inte min Google Kalender?
  6. Hur får jag tillbaka mina anteckningar på iPhone?

Varför fungerar inte kalendern?

Gör en sökning om du vill kontrollera att du är ansluten till internet. Om du inte är ansluten, kontrollera att data eller Wi-Fi är aktiverat och att enheten inte är i flygplansläge. Kontrollera sedan enhetens appbutik för att se till att Google Kalender-appen är uppdaterad.

Varför försvinner mina anteckningar i kalendern iPhone?

Se till att inställningarna för datum och tid på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc är korrekta. Se till att du är inloggad på iCloud med samma Apple-ID på alla dina enheter. Sedan kontrollerar du att du har aktiverat Kontakter, Kalendrar och Påminnelser* i dina iCloud-inställningar.

Varför försvinner namnen på sms?

Du kan ha sparat dubbletter av telefonnumret för en kontakt, och ett av dem kan sakna namn. Det kan orsaka att telefonen bara visar telefonnumret när den tar emot ett samtal från den här kontakten. Det rekommenderas att du rensar dubbletterna för kontaktposten.

Varför kan jag inte dela min Kalender i Outlook?

Högerklicka på den kalender som du vill sluta dela och välj Delning och behörigheter i den vänstra rutan. Som standard kallas din primära kalender för "Kalender". Om du har skapat andra kalendrar kan du välja någon av dem istället. Du kan inte ta bort delningsbehörigheter från kalendrar som ägs av andra personer.

Varför synkar inte min Google Kalender?

Android är tajt integrerat med Googles tjänster och du behöver endast logga in med ditt Google-konto när du aktiverar telefonen så kommer kalendern att synkroniseras automatiskt, enklare kan det inte bli! 1. ... Gå först till Inställningar och välj undermenyn E-post, kontakter, kalendrar.

Hur får jag tillbaka mina anteckningar på iPhone?

Om du vill återskapa en raderad anteckning går du till listan med mappar och trycker på Senast raderade. Tryck på den anteckning du vill behålla, tryck i anteckningen och tryck sedan på Återställ.