:

Hur får man bort läppstift?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man bort läppstift?
 2. Hur gör man egen Sminkborttagning?
 3. Hur får man bort smink från möbler?
 4. Har ingen Sminkborttagning?
 5. Hur får man bort läppstift på tyg?
 6. Hur tar man bort läppstift från läppar?
 7. Hur får man bort vattenfast mascara utan Sminkborttagning?
 8. Hur får man bort vattenfast läppstift?
 9. Hur får man bort smink från dunjacka?
 10. Hur får man bort smink från heltäckningsmatta?

Hur får man bort läppstift?

Börja med att skrapa bort löst läppstift från fläcken och applicera sedan en liten mängd flytande tvättmedel eller fläckborttagare på det utsatta området. Låt verka och avsluta med att tvätta som vanligt i maskin.

Hur gör man egen Sminkborttagning?

Kokosolja som sminkborttagning - så gör du

 1. Börja med en liten liten klick kokosolja, antingen direkt i handen eller på en bomullspad och värm upp den med händerna. ...
 2. Du behöver inte blöta ansiktet först, utan smörj varsamt in ansiktet och låt oljan lösa upp sminket.

Hur får man bort smink från möbler?

Stärkelse och bakpulver Det är viktigt att agera snabbt, eftersom fett sprider sig snabbt. Därför bör du först försöka dutta bort så mycket smink som möjligt med en absorberande trasa. För att binda resterande fett, strö matstärkelse på fläcken, pressa stärkelsen lätt och låt det verka i några minuter.

Har ingen Sminkborttagning?

Aloe vera. Om du har oljig hud är Aloe vera ett jättebra alternativ till sminkborttagning eftersom den inte gör din hud fet. Ta lite på en bomullstuss och gnugga försiktigt bort ditt smink.

Hur får man bort läppstift på tyg?

Läppstift. Spreja din läppstiftsfläck med hårsprej och låt det sitta i ungefär 10 minuter. Sen baddar du med en svamp och sen tvättar du den som vanligt. Om plagget endast får kemtvättas så kan du testa att sätta en bit tejp över fläcken och dutta försiktigt över den.

Hur tar man bort läppstift från läppar?

TA BORT PIGMENTRIKT LÄPPSTIFT Börja med att använda din vanliga makeupremover – men var försiktig och gnugga inte för hårt. Applicera sedan Tender Care på läpparna. Låt det sjunka in i några minuter. Ta sedan en fuktig handduk med varmt vatten och dra över läpparna för att avlägsna ditt läppstift.

Hur får man bort vattenfast mascara utan Sminkborttagning?

Micellärvatten är skonsamt mot huden och effektivt när det kommer till att ta bort makeup. Upptäck NIVEA MicellAIR Expert Water – genom att kombinera kraften av micellärvatten och torra oljor tar det utan problem bort vattenfast mascara och ögonmakeup.

Hur får man bort vattenfast läppstift?

TA BORT VATTENFAST ÖGONMAKEUP Investera i en bra ögonmakeupborttagning för vattenfast makeup. Applicera på en bomullspad och håll mot ögat i cirka 10 sekunder. Gör sedan samma sak på andra ögat och på nedre fransarna. Upprepa några gånger.

Hur får man bort smink från dunjacka?

Skölj insidan av plagget i vatten, spreja sedan fläcken med hårsprej. Låt det sitta i en timme. Borsta sedan fläcken med en tandborste, då löses fläcken upp. Tvätta sen plagget som vanligt.

Hur får man bort smink från heltäckningsmatta?

Vad du ska göra

 1. Våt tyget med varmt vatten och krama ut lite WD-40 på tyget.
 2. Badda på fläcken ordentligt men försiktigt och du kommer att fläcken lossnar och hamnar på duken.
 3. Fortsätt badda tills alla fläckar är borttagna.
 4. Skölj området på mattan med varmt vatten och rengöringsmedel.