:

Hur får man bort piercing?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort piercing?
  2. Hur får man bort piercing ärr?
  3. Hur får jag ut min Smiley piercing?
  4. Hur får man bort en Tungpiercing?
  5. Får man ärr av Navelpiercing?
  6. Hur gör man saltlösning till piercing?

Hur får man bort piercing?

Spänn isär ringen med fingrarna eller med en låsningstång. Kulan sitter fastklämd och när ringen öppnas lossnar kulan. Kulorna är gängade. Skruva motsols för att lossa dem.

Hur får man bort piercing ärr?

Tänk på att såna här ärr går inte att ta bort med laser eller microneedling....Priser.

BehandlingTidPris
Borttagning av Piercing Ärr – Leg Läkare30 min5000:-
Kostnadsfri återbesök – Borttagning av piercing ärr /stygn15 min

Hur får jag ut min Smiley piercing?

Smiley är den piercingen på kroppen som har lättast för att migrera, det betyder att kroppen stöter ut smycket. Man kan tyvärr inte göra något för förhindra detta innan. Lämpligast är att byta ringen efter ungefär 4-6 veckor.

Hur får man bort en Tungpiercing?

Smycket tas bort genom att skruva av kulan från staven. Sitter vanligtvis i läppar, ögonbryn och tunga. Har ett U-format skaft som sitter under skinnet, med en kula i varje ända. En eller båda kulorna går att skruva loss.

Får man ärr av Navelpiercing?

Om det inte finns tillräckligt med utrymme bakom kanten för att smycket skall kunna hänga korrekt, kan det resultera i ärrvävnad. Vidare, om din navel sjunker ihop när du sitter ned (som ett öga som stängs), är chanserna att du kan läka den utan ärrvävnad och svårigheter väldigt små. Du bör inte den utförd.

Hur gör man saltlösning till piercing?

För att blötlägga: Lös upp en 1/4 tesked havssalt i ett glas med 2,5 deciliter varmt vatten (destillerat om möjligt). En starkare lösning är inte bättre och kan faktiskt vara skadligt för din piercing. Vinkla glaset och håll det över din piercing 10-15 minuter, men se till att hålla lösningen varm hela tiden.