:

Kan man ta bort fibrom själv?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ta bort fibrom själv?
  2. Varför får man fibrom?
  3. Vad kostar det att ta bort fibrom?
  4. Varför hudflikar?
  5. Vad kostar det att ta bort födelsemärken med laser?
  6. Kan man ta bort födelsemärken med laser?

Kan man ta bort fibrom själv?

Man kan alltså själv ta bort små utväxta hudflikar. Den här typen av produkter kallar DS Innovation ”high practice product” (en produkt med högt nyttovärde) och utvecklingstiden för dem brukar ta två–fem år innan de når marknaden.

Varför får man fibrom?

Fibrom är en bindvävsknuta som sitter i eller på huden. Ett fibrom är en slags bindvävsknuta som sitter i eller på huden och består av bindvävsceller och kollagen. De är helt ofarliga men kan vara kosmetiskt störande. De varierar i storlek, alltifrån någon mm till en cm och förekommer ensamma eller som multipla.

Vad kostar det att ta bort fibrom?

Vi använder lokalbedövning när vi tar bort hudflikar vilket gör att du inte känner något alls av själva laserbehandlingen....Om behandlingen.

Behandlingstid30 min
RiskerÄrr och pigmentering
Undvikdirekt solexponering kommande 6 månader
Konsultationkostnadsfri
Pris1000:- OBS (per märke)

Varför hudflikar?

Varför hudflikar dyker upp kan bero på olika saker. Det kan bero på att huden är lite irriterad, att det pågår en förändring i den hormonella balansen vid till exempel en graviditet eller så kan det vara en konsekvens av hudens åldrande.

Vad kostar det att ta bort födelsemärken med laser?

Behandlingen sker under lokalbedövning, som görs av läkare. Behandlingen kostar FRÅN 2500:-.

Kan man ta bort födelsemärken med laser?

Det går utmärkt att ta bort födelsemärken, hudflikar och hängvårtor runt ögonlocken med laser. Det är smidigt och enkelt och absolut ingen fara för ögonen. Här är laserkirurgi överlägset all annan kirurgi då den är mycket exakt och helt ofarligt.