:

Hur skickar man ett spårbart paket?

Innehållsförteckning:

 1. Hur skickar man ett spårbart paket?
 2. Hur PostNord med spårbart?
 3. Är postpaket spårbart?
 4. Vad betyder spårbar leverans?
 5. Hur mycket kostar det att skicka spårbart paket?
 6. Är alla paket spårbara PostNord?
 7. Kan man spåra ett vanligt brev?
 8. Vad är postnord Parcel?

Hur skickar man ett spårbart paket?

skickar du Brev Skicka Lätt

 1. Gå till verktyget Skicka Direkt.
 2. Ange om brevet väger max 1 eller 2 kilo.
 3. Ange mottagarens namn, adress och e-postadress.
 4. Betala och skriv ut frakthandlingen.
 5. Klistra på frakthandlingen på försändelsen.
 6. Lämna in brevet hos något av våra ombud.

Hur PostNord med spårbart?

Om försändelsen är för stor för att gå ner i postlådan, aviseras mottagaren för att hämta den hos ombud. Försändelsen är spårbar. Mottagaren får ett sms eller mejl när den är levererad. Du beställer och betalar Skicka Hem via verktyget Skicka Direkt.

Är postpaket spårbart?

För paket som skickas inrikes får mottagaren ett sms när det finns att hämta på något av våra ombud. Paketet får även en unik identitet, ett försändelse-ID, så att du lätt kan spåra det via Spåra brev, paket och pall.

Vad betyder spårbar leverans?

Spårbarhet handlar om att spåra och följa alla livsmedel, livsmedelsproducerande djur och andra ämnen som är avsedda för eller kan antas ingå i ett livsmedel genom alla stadier i produktions-, bearbetnings- och distributionskedjan (livsmedelskedjan).

Hur mycket kostar det att skicka spårbart paket?

Tillkommer någon kostnad för att skicka paket spårbart? Nej, när du använder Skicka Direkt behöver du inte betala något extra för att paketet ska gå att spåra – det ingår i fraktkostnaden.

Är alla paket spårbara PostNord?

Full koll på leveranserna med spårbara paket Alla paket som skickas med Skicka Direkt kan du spåra när du vill, och du får även tillgång till verktyg som gör hanteringen av leveranser betydligt smidigare.

Kan man spåra ett vanligt brev?

Ett vanligt brev med vanligt porto går inte att spåra, och därför kan det i efterhand vara svårt att säga vad som hänt en enskild försändelse. Anmäl gärna till PostNords kundservice när något inte kommer fram som det ska, det hjälper oss att få syn på sådant som inte fungerar.

Vad är postnord Parcel?

Med PostNord Parcel är det både enkelt och säkert att skicka paket från dörr till dörr. Vi levererar till mottagande företag i hela Sverige varje vardag, innan arbetsdagens slut, senast klockan 18.00. Se leveranstider för övriga länder.