:

Hur kollar man sitt ATG-konto?

Innehållsförteckning:

 1. Hur kollar man sitt ATG-konto?
 2. Vad är ATG-konto?
 3. Har ATG Swish?
 4. Hur får man ut vinst på V75?
 5. Vad krävs för att spela på ATG?
 6. Hur blir man medlem i ATG?
 7. När går det att spela tvilling?

Hur kollar man sitt ATG-konto?

Logga in på ditt ATG-konto, välj “Mitt konto” och ATG-kortet.

Vad är ATG-konto?

Med ett ATG-konto får du möjlighet att ta del av en mängd olika tjänster som ATG erbjuder. Till ditt ATG-konto får du ett användarnamn och du väljer själv ditt lösenord. Med dessa uppgifter kan du sedan logga in och använda tjänsten ATG Tillsammans, spela på ATG.se eller ta del av våra tjänster i mobilen.

Har ATG Swish?

ATG.se och i appen kan du sätta in pengar på ditt ATG-Konto via följande metoder: Swish. Direktbetalning via bank (med hjälp av betalmetoden Trustly) Bankkort (Visa/Mastercard)

Hur får man ut vinst på V75?

Hur får jag ut mina vinster när jag har spelat på ATG.se? Vinsten sätts automatiskt in på ditt ATG-konto när du vinner. Från ditt ATG-konto kan du enkelt föra över pengarna till ditt bankkonto under fliken "Mitt konto" och "Ta ut pengar".

Vad krävs för att spela på ATG?

I samband med att du spelar på ATG måste du legitimera dig när spelar hos en ATG-butik....Under de första 10 dagarna kan du i butik lösa in vinsten på följande tre sätt:

 • ATG konto.
 • Bankkort, vinster mellan 1000 och 30 000 kr.
 • Kontant, 1000 kr.
 • För vinster som överstiger 30 000 hänvisas kunden till ATG.se för vidare hantering.

Hur blir man medlem i ATG?

Bli medlem Börja med att registrera dig som medlem. Uppge förnamn, efternamn och personnummer. Vi behöver dessa uppgifter för att veta att du är över 18 år och folkbokförd i Sverige. Om du redan är kund hos ATG och har ett ATG-konto, loggar du helt enkelt in med samma uppgifter som på ATG.se och i mobilen.

När går det att spela tvilling?

När du ska spela Tvilling gäller det att hitta de två hästar som kommer först i mål i ett lopp, d v s 1:an och 2:an oavsett ordningsföljd. Tvilling kan ge riktigt höga odds. Det räcker med en skrällhäst så kan oddset rusa till mer än hundra gånger insatsen.