:

Hur får man bort dålig lukt i toaletten?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort dålig lukt i toaletten?
  2. Hur får jag rent i Toalettkröken?
  3. Hur får man bort kalk i toaletten?
  4. Hur får man bort dålig lukt?
  5. Hur blir man av med brunt i toaletten?
  6. Hur ta bort kalk i toaletten?
  7. Hur gör du med en sprayflaska på toaletten?
  8. Hur gör man med toaborsten?

Hur får man bort dålig lukt i toaletten?

Fyll en sprayflaska med ättika, exempelvis en blomspruta, och ställ denna vid sidan av toaletten. Denna flaska tar du därefter fram varenda kväll innan du lägger dig och sprutar ner i toan och låter detta stå under natten.

Hur får jag rent i Toalettkröken?

Ättika kan exempelvis rengöra din toalett utan att du behöver skrubba. Du kan hälla ned ättika över hela insidan av toaletten och låta det verka över natten. Det kommer att lukta starkt när du kommer in till toaletten dagen efter. Du kan dock vara säker på att ättikan har gjort rengöringsarbetet helt på egen hand.

Hur får man bort kalk i toaletten?

Bara häll lite ren vinäger i toalettstolen och låt det verka i några timmar. Skrubba därefter på fläckarna med exempelvis en tvättsvamp. När du är klar spolar du bara toaletten som vanligt.

Hur får man bort dålig lukt?

Dåliga lukter hemma kan bland annat komma från avlopp, sopor, fukt och mögel. För att ta bort dålig lukt i skåp kan du exempelvis ställa in en kopp med ättika över natten, eftersom ättika är bra på att suga åt sig dofter.

Hur blir man av med brunt i toaletten?

Använd koncentrerad 24-procentig ättika mot bruna beläggningar i botten på toalettskålen, beror ofta på att det är mycket järn i vattnet. Recept: Koncentrerad 24-procentig ättika. Häll lite ättika i vattnet i toalettstolen och låt vara över natten. Bearbeta med toaborsten och problemet är löst.

Hur ta bort kalk i toaletten?

  • Kalkavlagringar toalett – allmänna tips 1 Var uppmärksam på eventuella kalkavlagringar som bildats i toaletten. De är enklare att ta bort om du rengör regelbundet. 2 Använd ett rengöringsmedel speciellt avsett för att få bort kalk i toaletten. 3 Använd sedan en hård borste att skrubba toalettstolen med efter att medlet verkat.

Hur gör du med en sprayflaska på toaletten?

  • Fyll en sprayflaska med ättika, exempelvis en blomspruta, och ställ denna vid sidan av toaletten. Denna flaska tar du därefter fram varenda kväll innan du lägger dig och sprutar ner i toan och låter detta stå under natten.

Hur gör man med toaborsten?

  • Häll en flaska, 0,5 l, i toan och låt det verka i en timme. Borsta sedan med toaborsten och spola. Citrussyran hjälper till att bryta ner fläckar och lämnar ett skinande rent resultat.