:

Hur får jag fram Batteriprocent på iPhone 12?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får jag fram Batteriprocent på iPhone 12?
  2. Hur byter jag batteri i min iPhone?
  3. Kan man byta iPhone batteri själv?
  4. Hur gör man så att man ser Batteriprocenten?
  5. Hur mycket batteri har jag?
  6. Vad kostar det att byta batteri i en iPhone?
  7. Hur lång tid tar ett batteribyte iPhone?
  8. Var kan man byta batteri?

Hur får jag fram Batteriprocent på iPhone 12?

Visa batterinivån i statusfältet

  1. På en iPhone med Face ID: Svep nedåt från det övre högra hörnet.
  2. På en iPhone med hemknapp: Öppna Inställningar > Batteri och slå sedan på Batteriprocent.

Hur byter jag batteri i min iPhone?

Ordna en leverans till ett Apple-reparationscenter så byter vi ditt batteri och skickar tillbaka din iPhone till dig efter ungefär 6–8 arbetsdagar. Boka tid i en Apple Store-butik eller på ett av våra många auktoriserade Apple-serviceställen. Vi försöker lösa problemet med din iPhone under besöket.

Kan man byta iPhone batteri själv?

Byt batteri själv Det går att byta ut batteriet själv, och batterier går att hitta på nätet för omkring 100 kronor. Men du behöver en del utrustning, och riskerar dessutom att förlora garantin på telefonen om du öppnar den.

Hur gör man så att man ser Batteriprocenten?

Se batteriprocenten via en Widget Peka på plustecknet högst uppe till vänster på skärmen. Skriv Batterier i sökrutan, högst upp. Peka på Batterier och välj en av de olika batteri-widgetsen följt av Lägg till widget. Avsluta genom att peka på Klar, högst uppe i det högra hörnet.

Hur mycket batteri har jag?

Öppna appen Inställningar på telefonen. Under Batteri ser du hur mycket batteri det är kvar och ungefär hur lång tid det tar innan batteriet är fulladdat.

Vad kostar det att byta batteri i en iPhone?

Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone. För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen.

Hur lång tid tar ett batteribyte iPhone?

- En reparation går både snabbt och smidigt, vi kan ofta byta din skärm eller batteri medan du väntar. Majoriteten av våra byten gör vi på ungefär 30 minuter.

Var kan man byta batteri?

Har batteriet i din mobil blivit sämre, så du får ladda telefonen allt oftare för att den inte ska ladda ur halvvägs genom dagen? I våra varuhus kan du få hjälp att där och då byta till ett nytt batteri!