:

Hur får man 5G tre?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man 5G tre?
  2. Varför får jag inte 5G tre?
  3. Vart finns 5G tre?
  4. Hur får man 5G Comviq?
  5. Vill inte ha 5G?

Hur får man 5G tre?

Följande krävs.

  1. 5G-mobil. En mobil som är 5G-redo/5G ready. 5G-redo mobiler 5G-redo företagsmobiler.
  2. Abonnemang. Ett abonnemang som är förberett för 5G. Privatabonnemang Företagsabonnemang.
  3. Plats. Att du befinner dig på någon av de platser där vårt 5G-nät finns tillgängligt.

Varför får jag inte 5G tre?

7 svar. 3Flexibel med 5GB surf(från vår nyaste abonnemangsportfölj) har inte tillgång till 5G nämligen - och har du en rätt gammal abonnemangsform så är det stor chans att de inte heller har 5G.

Vart finns 5G tre?

Redan i juni 2020 lanserade vi på Tre 5G i stadskärnorna i Malmö, Lund, Helsingborg, Västerås, Uppsala samt i de västra delarna av Stockholm. Lanseringarna är nästa fas i utbyggnaden av 5G-nätet som inleddes redan i december förra året i södra Stockholm när Tre var först i Sverige med ett publikt 5G-nät.

Hur får man 5G Comviq?

Som kund hos Comviq kan du njuta av vårt supersnabba 5G-nät (maxhastigheten är hela 100 Mbit/s) om du har ett mobilabonnemang med 30 GB eller större. För studenter och seniorer behöver du ha ett mobilabonnemang med minst 50 GB för att surfa i vårt 5G-nät.

Vill inte ha 5G?

Om du inte ser 5G i statusfältet Säkerställ att du befinner dig i ett område med 5G-täckning. Kontakta din operatör om du är osäker. Gå till Inställningar > Mobilnät > Alternativ för mobildata. Om du ser den här skärmen har din enhet 5G aktiverat.