:

Hur vet jag mitt chassinummer?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet jag mitt chassinummer?
  2. Vem har reg nr?
  3. Kan man se hur en bil är servad på nätet?
  4. Vem Ägerbilen?
  5. Vilka bilar är registrerade på företaget?

Hur vet jag mitt chassinummer?

Här hittar du lättast VIN-/chassinumret på din bil:

  • I vindrutan.
  • Vid dörrinsteget.
  • I motorrummet.
  • I serviceboken.

Vem har reg nr?

Skicka ett registreringsnummer till nummer 72503. En kort stund därefter får du ett svars-sms med information om det fordon som har det aktuella registreringsnumret. Tjänsten är avgiftsbelagd och kostar 3 kronor per skickat sms (teleoperatörens avgifter tillkommer).

Kan man se hur en bil är servad på nätet?

Det vanligaste sättet att få tillgång till servicehistoriken är att titta i bilens servicebok där det skall framgå all information från verkstäderna. I många fall finns i dag en digital servicebok som gör att du får tillgång till historiken digitalt. Man kan även ringa till verkstaden för att få ut informationen.

Vem Ägerbilen?

Transportstyrelsen har även en tjänst som låter dig söka via sms. Tjänsten, heter "Vem äger fordonet?", ger dig svar på direkten. Du skickar bara ett registreringsnummer till telefonnumret 72503, sedan får du ett sms med information om det fordonet.

Vilka bilar är registrerade på företaget?

Vill ni söka fram alla fordonsindivider som finns registrerade på ert företag kan ni skriva in * eller % i fältet för fordonsnummer. Då visas alla fordon som ni har registrerade.