:

Hur får man in tv4 Play på Telia tv?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man in tv4 Play på Telia tv?
  2. Vad är Telia Play konto?
  3. Hur få TV4?
  4. Varför laggar Telia Play?
  5. Kan man Casta Telia Play?
  6. Vad får man med Telia Play?

Hur får man in tv4 Play på Telia tv?

Välj bibliotek och program Tryck MENU på tv-boxens fjärrkontroll och välj sedan Playtjänster. Välj sedan den playtjänst du vill titta på, och sedan program och datum för sändningen.

Vad är Telia Play konto?

Du har tillgång till de senaste filmerna, de hetaste serierna och favoritkanalerna. Med Telia Play kan du även hyra film i Sveriges största filmbutik med över 10 000 filmer. Om du redan har Telia Tv ingår Telia Play kostnadsfritt i ditt abonnemang. Dina inloggningsuppgifter hittar du på Mitt Telia.

Hur få TV4?

Appen TV4 Play finns till både Android-enheter, iPhone-telefoner och surfplattor. Appen har samma utbud som TV4 Plays webbsida och kan laddas ned via Google Play respektive AppStore. Har du en Chromecast-enhet är det enkelt att titta på de program du vill antingen via din dator eller via en app.

Varför laggar Telia Play?

Testa om du får ljud via något annat program för att utesluta fel i datorn. Detta gör du enkelt via Bredbandskollen. Rekommenderad bandbredd är 2 Mbit/s eller högre. Ju mer bandbredd som finns, desto bättre bildkvalitet får du.

Kan man Casta Telia Play?

Ikonen uppe i högra hörnet visar att du är ansluten till samma wifi som en Chromecast. ... För att ansluta enheten till Chromecasten kan du klicka på ikonen. Den här dialogrutan kommer därefter att dyka upp.

Vad får man med Telia Play?

I nya Telia Play ingår bland annat 15 tv-kanaler, liksom massor av serier att streama från C More och HBO Nordic. Telia Play-appen finns för såväl Android som iOS och AppleTV, och har stöd för både AirPlay och Chromecast om du vill streama från mobilen eller surfplattan till din tv.