:

Hur återställer jag mitt BankID?

Innehållsförteckning:

 1. Hur återställer jag mitt BankID?
 2. Hur hämta nytt BankID Swedbank?
 3. Vad gör jag om jag har glömt bort pinkoden till min digipass?
 4. Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?
 5. Hur ska du beställa ett BankID hos din Bank?
 6. Kan du ha Mobilt BankID på olika enheter?
 7. Hur lång är giltighetstiden på ett mobilt BankID?

Hur återställer jag mitt BankID?

Aktivera ett BankID i telefonen eller surfplattan om du inte redan har ett. Öppna BankID-appen och gå till Inställningar. Aktivera fingeravtryck med menyvalet Touch ID för BankID (iPhone/iPad) eller Fingeravtryck för BankID (Android). Följ anvisningarna i BankID-appen.

Hur hämta nytt BankID Swedbank?

Skaffa Mobilt BankID via internetbanken

 1. Ladda ner BankID säkerhetsapp från App Store eller Google Play till din mobiltelefon.
 2. Logga in i bankappen (Swedbank eller din sparbank) med din säkerhetsdosa. ...
 3. Tryck på Övriga tjänster.
 4. Tryck på Mobilt BankID.
 5. Under Mobilt BankID, tryck på Läs mer och beställ.

Vad gör jag om jag har glömt bort pinkoden till min digipass?

Logga in på internetbanken och gå till Mitt SEB – Utskick och meddelanden – Meddelanden- Skriv ett nytt meddelande. Välj Digitala tjänster – Lås upp digipass och fyll i formuläret. Vi skickar en upplåsningskod tillsammans med en instruktion för hur du låser upp din digipass via sms.

Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?

 • Gå till BankID självservice Öppnas i nytt fönster och logga in med ett Mobilt BankID utgivet av Nordea eller med e-kod. Saknar du ett giltigt Mobilt BankID eller en kortläsare så väljer du att logga in med din personliga kod. ... Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten?

Hur ska du beställa ett BankID hos din Bank?

 • Du beställer BankID hos din bank. För att beställa ett BankID måste du ha ett svenskt personnummer. Det finns även krav som de olika bankerna ställer upp, t.ex. en nedre åldersgräns och att man är folkbokförd i Sverige. Exakt hur du beställer ett BankID skiljer sig åt mellan olika banker.

Kan du ha Mobilt BankID på olika enheter?

 • Ja, hos Nordea kan du ha tre Mobila BankID på tre olika enheter. Upp till åtta (8) personer kan ha varsitt Mobilt BankID på samma enhet. Kan jag skaffa ett Mobilt BankID till samma enhet som jag beställer från? Ja, det fungerar i de flesta fall, men på vissa smarta telefoner kan det bli fel med nedladdningen av Mobilt BankID när den ...

Hur lång är giltighetstiden på ett mobilt BankID?

 • Giltighetstid på Mobilt BankID. Ett Mobilt BankID som du laddar ner från BankID självservice är giltigt i fem år. Om du laddar ner det från Internetbanken Privat är det endast giltigt i två år. Antal Mobila BankID. Du kan maximalt ha tre stycken giltiga Mobila BankID.