:

Hur vet jag om jag har skuld hos Kronofogden?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet jag om jag har skuld hos Kronofogden?
  2. Hur kan jag få reda på mina skulder?
  3. Hur kan jag se om jag har skulder?
  4. Vad är Skuldsaldo Kronofogden?
  5. Kan man kolla andras skulder?
  6. Vad är ett skuldsaldo?

Hur vet jag om jag har skuld hos Kronofogden?

Du kan beställa ett registerutdrag om du vill veta ifall någon har en obetald skuld hos oss. Det finns lagar som hindrar oss från att mejla uppgifter från våra register, men vi kan ge dig informationen via telefon eller per post.

Hur kan jag få reda på mina skulder?

Steg 2 – Kontakta företag, banker, inkasso och Kronofogden Om du är osäker på om du har alla räkningar samlade kan du också kontakta de företag, inkassobolag och banker där du kan ha några skulder. Kundservice brukar oftast vara väldigt hjälpsamma med att ta fram aktuella skulder hos företaget.

Hur kan jag se om jag har skulder?

Genom att kontakta Kronofogden kan man få veta om någon har en obetald skuld hos dem. Det krävs dock att den som vill ha reda på denna information har exempelvis ditt personnummer. För att få reda på någons tidigare kriminalitet kan man begära ut utdrag ur belastningsregistret.

Vad är Skuldsaldo Kronofogden?

Aktuell skuld rapporterad från Kronofogden avser oreglerade skulder i allmänna och enskilda mål hos Kronofogden som de inrapporterat till oss per det datum som är angivet i upplysningen. Uppgift om aktuell skuld rapporterad från Kronofogden uppdateras en gång per vecka.

Kan man kolla andras skulder?

Din granne kan få reda på vilka skulder som finns hos Kronofogden genom att ringa till deras kundservice och uppge ditt personnummer. Det kallas att göra en skuldupplysning.

Vad är ett skuldsaldo?

Skuldsaldo avser oreglerad skuld eller skulder som är registrerade hos Kronofogdemyndigheten och avseende både allmänna och enskilda mål.