:

Hur får man bort blå toner i håret?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort blå toner i håret?
  2. Hur räddar man ett fläckigt hår?
  3. Hur får man bort blå hårfärg?
  4. Hur får jag bort det gula i håret?
  5. Hur får man bort grön färg från håret?

Hur får man bort blå toner i håret?

Jag rekommenderar att du börjar med att försöka få bort skiftningarna med ett djuprengörande schampo. Det finns en del huskurer som du kan testa, med till exempel bikarbonat, men det bästa är att boka en frisörtid för att ett bra resultat.

Hur räddar man ett fläckigt hår?

Är du bara fläckig i hårbotten t. ex så kan frisören göra en mörkare Ombre i hårbotten och jobba sig ut med olika nyanser av blont och mörkblond för att jämna ut hela färgen. Nästa gång du färgar så kan du slinga över Ombren och du är tillbaka som slingad blondin.

Hur får man bort blå hårfärg?

Ta en skål och blanda vinäger och varmt vatten, lika delar av varje. Häll över håret och låt sjunka in, sätt över en plastpåse eller duschmössa och låt verka i 15-20 minuter. Skölj blandningen ur håret och schamponera, gärna två gånger. Förhoppningsvis ser du med egna ögon hur färgen rinner ut med duschvattnet.

Hur får jag bort det gula i håret?

Man kan få bort gult hår på två sätt. Antingen bleker man mer eller så nyanserar man bort det. Skillnaden på dessa två metoder är att blekningen tar bort det gula och nyanseringen döljer det för stunden.

Hur får man bort grön färg från håret?

Få bort grönt hår hemma

  1. Som tur är finns många tricks att ta till för att avlägsna gröna missfärgningar i håret. ...
  2. Om det gröna håret uppkommit till följd av vatten med för lågt pH-värde kan det vara en god idé att testa att byta filter. ...
  3. De färginpackningar som oftast orsakar grönt hår är sådana med kalla pigment.