:

Vad gör era män hemma?

Innehållsförteckning:

 1. Vad gör era män hemma?
 2. Hur får jag min sambo att städa?
 3. Vad gör ni med er sambo?
 4. Hur blir man en man?
 5. Hur är man en bra sambo?

Vad gör era män hemma?

Det blir oftast du som tar de traditionella hushållssysslorna, som matlagning, disk, tvätt och barnens aktiviteter. Han ansvarar för ekonomin; att betala räkningar, deklarera och uppdatera era försäkringar. 2. ... Ibland tvättar han sina kläder (men då endast sina egna).

Hur får jag min sambo att städa?

Tycker din sambo att det är rimligt att dammsuga en gång i veckan medan du anser att det ska dammsugas varannan dag får ni försöka jämka och gå halva vägen var. Här gäller det att samarbeta och mötas halvvägs. Storstädning kan ni avsätta en gemensam dag till där ni hjälps åt.

Vad gör ni med er sambo?

18 saker du kan göra med din partner nu när du är fast hemma

 1. Se en live-konsert tillsammans. ...
 2. Lär er ett nytt språk. ...
 3. Dela med er av varsin talang. ...
 4. FaceTima med din partners mest krävande vän. ...
 5. Berätta för varandra om ert första minne. ...
 6. Bestäm er för att bara bråka med bara underkläder på ...
 7. Måla porträtt. ...
 8. Laga lyxmiddag.

Hur blir man en man?

Man går fram till personen man gillar och börja prata med personen typ fråga hen vad hen gillar och annat. Om hen skrattar åt dina skämt, ger små blickar då och då, eller beter sig annorlunda mot dig än andra så är det nog ett tecken för att hen är kär i dig. Bli kompisar först, sen när man är bra vänner kan du fråga.

Hur är man en bra sambo?

Ni ska ta hand om hemmet tillsammans och komma överens om pengar. Det finns en lag som heter sambolagen, och i den står det vad som gäller när du är sambo. Det står bland annat att ni ska ta hand om ert hem tillsammans och komma överens om sånt som kostar pengar och som ni köper till det gemensamma hemmet.