:

Var hämtar Eniro sina uppgifter?

Innehållsförteckning:

 1. Var hämtar Eniro sina uppgifter?
 2. Hur registrerar jag mitt telefonnummer?
 3. Hur syns man på Eniro?
 4. Hur blir man borttagen från Eniro?
 5. Hur ofta uppdateras hitta?
 6. Hur lång tid tar det innan adressen ändras på hitta?
 7. Hur vet jag om mitt nummer är registrerat?

Var hämtar Eniro sina uppgifter?

I de fall som Eniro saknar Kontaktuppgifter från operatörer har vi möjlighet att hämta och publicera uppgifter från folkbokföringsregistret. Eniro är återförsäljare till kreditupplysningsföretaget Syna AB och de är således leverantören av namn och adress när vi saknar uppgifter från operatör.

Hur registrerar jag mitt telefonnummer?

Så enkelt är det

 1. Det innebär att du, genom att identifiera dig med hjälp av BankID, kopplar ditt kontantkort (SIM-kortsnummer) till ditt personnummer.
 2. Du kan antingen registrera ditt kontantkort här eller genom att gå in på 7-Eleven eller Pressbyrån och legitimera dig med ditt ID-kort, körkort eller BankID.

Hur syns man på Eniro?

Eniro syns ditt företag via din profilsida. Din profilsida rankas utifrån investering (läs: rankingpoäng) samt valda söktermer. Det vill säga: har du angett att du driver en frisör på södermalm i Stockholm och köpt ett större paket än dina konkurrenter så kommer du att komma högre upp i resultatlistan.

Hur blir man borttagen från Eniro?

Guide Ta bort din adress och telefonnummer online

 1. Eniro. Du kan ta bort dina uppgifter på Eniro genom att kontakta kundservice via mail till [email protected]eniro.com alternativt via brev till: ...
 2. Hitta. ...
 3. Mrkoll. ...
 4. Ratsit. ...
 5. Gör telefonnumret hemligt hos din teleoperatör. ...
 6. Andra sidor.

Hur ofta uppdateras hitta?

Om hitta.se Namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter uppdateras varje dygn. Allt för att informationen på hitta.se ska vara så relevant och aktuell som möjligt.

Hur lång tid tar det innan adressen ändras på hitta?

Under den bestämda perioden skickas all post som tidigare har skickats till din gamla adress till din nya adress istället. Det brukar sägas att det tar ungefär ett år innan alla företag som gör utskick till dig har uppdateras om din nya adress, så du behöver inte beställa längre eftersändning än så.

Hur vet jag om mitt nummer är registrerat?

Icc är simkortets serienummer och innehåller 20 siffror som du hittar på ditt simkort. Tryck på Nästa. Granska dina val och godkänn genom att klicka på Registrera. En bekräftelse visas på att du har registrerat ditt kontantkort.