:

Hur beställer jag ett nytt Coop-kort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur beställer jag ett nytt Coop-kort?
  2. Hur får man Coop-kort?
  3. Kan man koppla Coop kort?
  4. Har inget Coop kort?
  5. Var gäller Coop kortet?

Hur beställer jag ett nytt Coop-kort?

Har du ett Coop Mastercard eller Coop Matkonto och vill det ska gå att betala med extrakortet beställer du det här:

  1. Extrakort till Coop Mastercard beställer du inloggad på Mitt Coop Mastercard.
  2. Extrakort till Coop Matkonto beställer du inloggad på Mitt Coop > Coop Matkonto.

Hur får man Coop-kort?

För att bli medlem betalar du 100 kr i medlemsinsats till din lokala konsumentförening. Skulle du avsluta medlemskapet får du insatsen tillbaka. Ditt medlemskap registreras några dagar efter att du betalat medlemsinsatsen och ditt Coop-kort kommer med posten inom några dagar.

Kan man koppla Coop kort?

Det går bra att koppla ihop två Coop-kort så att ni samlar poäng tillsammans i ett hushåll. Era respektive poäng slås då ihop till ett gemensamt poängsaldo. Ring in till vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4 så kan vi hjälpa dig vidare.

Har inget Coop kort?

Har ditt medlemskort dock försvunnit eller inte längre går att använda kan du ringa in till vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,1 för självbetjäning eller knappval 2,4 för att komma till vår växel så hjälper vi till.

Var gäller Coop kortet?

Gå in i Poängshoppen på coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i butik. Välj mellan olika värdecheckar från Coop eller erbjudanden från någon av våra utvalda partner. Om du väljer en värdecheck på Coop, laddas den på samtliga medlemskort som tillhör hushållet och rabatten dras nästa gång du handlar.