:

Hur gör man en video till en länk?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en video till en länk?
  2. Får man länka till YouTube?
  3. Hur kan man ladda ner filmer från YouTube?
  4. Varför kan jag inte dela youtube klipp?
  5. Kan man använda musik på Youtube?

Hur gör man en video till en länk?

För att skicka en videolänk i ett mail måste du först skapa en ”knapp”. Det gör du genom att skriva till exempel ”VIDEO”. Markera texten du skrev och klicka sedan på ”Link”-knappen högst upp i ”message”-fönstret. Klicka på ”Insert Link” och kopiera in URL:en till klippet och avsluta genom att tryck på ”Insert”.

Får man länka till YouTube?

Det finns ingen rätt att utan tillstånd framställa kopior och "själv" tillgängliggöra material som lagts ut av andra. Att länka är däremot tillåtet, så länge det sker till material som ligger öppet på nätet.

Hur kan man ladda ner filmer från YouTube?

Välj först och främst ett program som är skapat för ditt operativsystem. Det finns olika operativsystem på marknaden, som Windows, Mac, iOS, Linux och Android....Metod 1: Ladda ner YouTube-videor med hjälp av ett program.

  1. Välj ett program / omvandlare. ...
  2. Kopiera videons länk från YouTube.
  3. Välj filformat & videokvalitet.

Varför kan jag inte dela youtube klipp?

Börja titta på en video på youtube.com. Klicka på Dela under videon. En panel visas, och på den ser du olika delningsalternativ: Sociala nätverk: Klicka på någon av ikonerna för sociala nätverk (som Facebook eller Twitter) om du vill dela videon där.

Kan man använda musik på Youtube?

I ljudbiblioteket i YouTube Studio finns royaltyfri produktionsmusik och ljudeffekter som du kan använda i dina videor. Musik och ljudeffekter från YouTubes ljudbibliotek saknar upphovsrättsskydd.