:

Hur fixar man repor på fälgar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fixar man repor på fälgar?
  2. Vem renoverar fälgar?
  3. Kan aluminiumfälgar rosta?
  4. Kan man blästra aluminiumfälgar?
  5. Hur mycket kostar det att Pulverlacka fälgar?
  6. Vad kostar Fälgrenovering?

Hur fixar man repor på fälgar?

En verkstad kan hjälpa dig med att fixa dina kantstötta fälgar. En rengöring av fälgarna är det första steget som utförs. Mindre repor och ytliga missfärgningar kan sedan fixas genom slipning, lackering och polering av fälgarna. Vill du inte laga så kan du alltid köpa nya fälgar.

Vem renoverar fälgar?

Vi riktar och lackerar dina fälgar och utför även renovering av splitfälgar, ändrar bultcirkel och etmått. Även om det fattas en bit i fälgen så kan vi oftast bygga upp fälgen igen. Det lönar sig oftast att repara även en billig fälg, då det kan vara svårt att hitta en likadan så man får köpa fyra.

Kan aluminiumfälgar rosta?

Tvätta fälgarna Plåtfälgar kan rosta och lättmetall kan ärga. Passa därför på att rengöra och torka noga innan du stuvar undan dina sommarhjul. Det är inte heller fel att ge aluminiumfälgarna ett skyddande vaxlager.

Kan man blästra aluminiumfälgar?

Du kan dels lämna in dina fälgar och få dem lackerade eller så lackerar du om dem själv. Om du lämnar in dem hos någon så kan du få dem lackerade med pulverlack eller sprutlack. Du kan även välja att blästra dina fälgar istället för att lacka om dem.

Hur mycket kostar det att Pulverlacka fälgar?

Pris från 1 800 kr/fälg vilket avser blästring samt tre normala lager med grundfärg, pigment och klarlack. Leveranstid cirka två veckor.

Vad kostar Fälgrenovering?

Vad kostar en fälgrenovering?

TumLackad fälgDiamond cut
15-19"2 400 kr2 995 kr
20-21"2 995 kr3 740 kr
22-"3 120 kr3 865 kr