:

Hur kan man färga håret blått?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man färga håret blått?
  2. Hur räddar man oranget hår?
  3. Vad betyder blått hår?
  4. Hur får man bort gråa nyanser i håret?
  5. Vad kan man göra för att bli av med gult hår?

Hur kan man färga håret blått?

– Det är svårt att skapa en blå färg lätt om man är mörkare än mörkblond. Ju blondare man är desto lättare blir det och du kan göra det själv hemma. Om du är mörkare (ljusbrun t. ex) så måste du gå till en frisör som hjälper dig att bleka håret på rätt sätt (håret får inte bli gult).

Hur räddar man oranget hår?

Silvershampoo är den bästa och skonsammaste kuren för orange eller gulaktigt hår. Produkten innehåller blå/lila pigment som kompenserar bort de oönskade missfärgningarna. Låt verka några extra minuter för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vad betyder blått hår?

Håret påverkas av yttre påfrestningar som vatten, hårprodukter, värmeverktyg osv. så när man gör dessa extrema färger är det viktigt att ta hand om håret om man vill bibehålla färgen längre. Tänk på detta för att inte tvätta ur hårfärgen i förtid: Skölj i kallare vatten!

Hur får man bort gråa nyanser i håret?

Metod 1: Bikarbonat och mjällschampo Blanda bikarbonat och schampo i en skål, lika mycket av varje produkt och massera in blandningen i ditt duschade hår. Se till att mycket lödder och låt mixen sitta i några minuter. Skölj ur och du kommer högst troligt att se hur färg rinner ner tillsammans med vattnet.

Vad kan man göra för att bli av med gult hår?

Även om det i höst kommer vara trendigt med varmare blond så vet vi att det är många som vill ha en kall ton i sitt blonda eller gråa hår. Här tänkte vi därför tipsa om hur du får bort de oönskade gula tonerna i håret! Allt börjar med Fanola No Yellow Shampoo, som finns i två storlekar.