:

Är hitta se lagligt?

Innehållsförteckning:

  1. Är hitta se lagligt?
  2. Hur hitta se?
  3. Hur får jag bort mina uppgifter från hitta se?
  4. Hur kan man kontakta hitta se?
  5. Finns barn på Hitta se?
  6. Vem startade hitta se?
  7. Hur ändras adressen på hitta se?
  8. Kan man ta bort sina uppgifter från ratsit?
  9. Hur kan man få hemlig adress?

Är hitta se lagligt?

Publiceringen av abonnentupplysningsuppgifter omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen genom vårt utgivningsbevis och är därför undantagen reglerna i GDPR. Skyddet för personuppgifter får inte strida mot yttrandefrihetsgrundlagstiftningen (Dataskyddsförordningen, kapitel 9, artikel 85).

Hur hitta se?

Nummerupplysning, karta, kontaktuppgifter och mycket mer Vi hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. Med vår enkla sökfunktion kan du enkelt söka dig fram för att exempelvis hitta företag/privatpersoner på en viss plats, postadresser, vägbeskrivningar till olika resmål etc.

Hur får jag bort mina uppgifter från hitta se?

Hitta.se är bland de smidigaste sajterna att radera dig själv ifrån, allt du behöver är Bank ID. Klicka på Kontakta oss, Jag är privatperson, Ta bort uppgifter och Jag vill inte synas på hitta.se. Sök upp dig själv och klicka på Ta bort. Logga sedan in på Bank ID för att bekräfta.

Hur kan man kontakta hitta se?

Vi har tyvärr inget telefonnummer till Hitta.se kundtjänst eller support.

Finns barn på Hitta se?

Hitta.se och Eniro kontrollerar inte om numret tillhör en minderårig. De får uppgifterna direkt från leverantörerna och allt läggs ut automatiskt.

Vem startade hitta se?

Bakgrund. Hitta.se grundades i juni 2004. I början av februari 2005 rapporterades att Aftonbladet Hierta tillsammans med Pierre Siri förvärvat TA Teleadress Information Holding AB, företaget som då drev Hitta.se, för 200 miljoner kronor.

Hur ändras adressen på hitta se?

Du kan enkelt ändra sina uppgifter på hitta.se. Använd nedan länk, sök upp din uppgift och välj sedan "redigera". Anledningen till varför vi inte har möjlighet att ändra andra uppgifter än ovan nämnda beror på att uppgifterna är myndighetsuppgifter.

Kan man ta bort sina uppgifter från ratsit?

Ratsit. På Ratsit är det bara möjligt att ta bort sina uppgifter från den öppna sökmotorn. Det innebär att uppgifterna inte kommer att synas för personer som inte är inloggade. ... Därefter får du mer information med en blankett som ska fyllas i och skickas till Ratsit om begäran av borttagning av personuppgifter.

Hur kan man få hemlig adress?

Du ansöker om sekretessmarkering hos Skatteverket. Har du frågor ska du kontakta ditt lokala skattekontor. För att en sekretessmarkering bör du ha ett intyg från till exempel polisen (kopia på polisanmälan) eller Socialtjänsten.