:

Hur tatuerar man ögonbryn?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tatuerar man ögonbryn?
  2. Hur länge ska man smörja tatuerade ögonbryn?
  3. Hur länge ska man smörja 3d Bryn?
  4. Hur länge håller Microblading ögonbryn?
  5. Hur lång tid tar det att göra Microblading?

Hur tatuerar man ögonbryn?

Microblading är en metod som får ögonbrynen att se naturliga ut, genom att skapa små linjer lika hårstråna som ögonbryn naturligt består av. Man skär liksom streck i huden och för in färg i snittet. Den här tekniken går inte lika djupt som vanliga tatueringar och därför håller resultat inte heller lika länge.

Hur länge ska man smörja tatuerade ögonbryn?

Efter behandlingen (endast vid läkning) Badda med destillerat vatten 3-4 gånger per dag och smörj sedan med tatuerings salva (brynen skall hållas fuktiga vid läkning). Detta skall göras under 10 dagar. Undvik att använda smink eller andra produkter på det behandlade området -infektionsrisk.

Hur länge ska man smörja 3d Bryn?

Eftervården av dina 3d ögonbryn är ganska enkel. Första dagen ska du badda med vatten på en bomullsrondell, och smörja en gång i timmen med salvan du får med dig från salongen. Efter första dagen smörjer du och baddar i 7 dagar, morgon och kväll. Smörj med tops, absolut inte med fingrarna.

Hur länge håller Microblading ögonbryn?

Dess skapta hår är fina, sylvassa så att ingen kan skilja dem från de äkta ögonbrynen. Proceduren går ut på att göra små, tunna skärningar i huden för att föra in pigment i huden. Resultaten är omedelbart synliga och varar upp till två år. Proceduren tar ca 2 timme att utföra och är helt smärtfri.

Hur lång tid tar det att göra Microblading?

-Hur lång tid tar själva behandlingen? Behandlingen är uppdelad på två tillfällen som ligger på 4-6 veckors avstånd för att ge tid för läkning. Den första behandlingen tar omkring 2 timmar och den andra behandlingen mellan 30 min och 1 timme.