:

Vad är Skolplus?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Skolplus?
  2. Är Skolplus gratis?
  3. Finns Skolplus som app?
  4. Vad är Bokstavståget?
  5. Hur mycket kostar Skolplus?
  6. Hur loggar man in på Skolplus?

Vad är Skolplus?

Skolplus är din resurs på webben med material och övningar inom en mängd ämnen med fokus på Fk-6. Här hittar du pedagogiska läromedel som kombinerar lärande med lekens glädje, ger kunskap, stimulerar och ger eleverna lust att lära sig mer. Digitala övningar och spel som ger kunskap på ett lekfullt sätt.

Är Skolplus gratis?

Har du fått en prova-på-kod? I så fall kan du registrera ditt gratiskonto här. Erbjudandet är helt riskfritt, du förbinder dig inte på något sätt och efter licensens utgång avslutas kontot automatiskt.

Finns Skolplus som app?

Det finns ingen app i AppStore för skolplus.se. Istället kör du Skolplus från din vanliga webbläsare. Om du vill kan du skapa en genväg från hemskärmen på din iPad. Det gör att det blir lättare och snabbare att starta Skolplus eftersom du inte behöver starta din webbläsare först.

Vad är Bokstavståget?

Bokstavståget är vår serie med material för grundläggande bokstavsträning, passar främst årskurs ett och förskoleklass. 60 sidors arbetshäfte för grundläggande bokstavsträning. Övningar för att lära sig både hur bokstaven ser ut och låter, samt skrivövningar.

Hur mycket kostar Skolplus?

Skolplus! Licensen är personlig och får bara användas inom hushållet. Skolor kan inte köpa denna licens. Pris för ett års licens Skolplus Basutbud (Allt material utom Rörelseäventyret) 600 kr, inklusive moms.

Hur loggar man in på Skolplus?

Om du har en e-postadress registrerat på ditt konto så kan du få dina inloggningsuppgifter via mejl. Är du elev och inte har någon e-post registrerad på ditt konto så kan du be en lärare om dina inloggningsuppgifter.