:

Hur lång tid tar en brasiliansk vaxning?

Innehållsförteckning:

 1. Hur lång tid tar en brasiliansk vaxning?
 2. Hur länge ska man spara hår innan vaxning?
 3. Hur ofta ska man göra en brasiliansk vaxning?
 4. Vad är en brasiliansk vaxning?
 5. Hur ont gör en brasiliansk vaxning?
 6. Hur ofta bör man vaxa sig?
 7. Vad ska man göra innan vaxning?
 8. Hur lång tid tar det att vaxa benen?
 9. Vad menas med Brazilian?
 10. Hur mycket kostar en brasiliansk vaxning?

Hur lång tid tar en brasiliansk vaxning?

Till skillnad mot rakning så får man ett hårfritt resultat som varar mellan 2-6 veckor beroende på vad du har för hårväxt och hur länge du väntade på utväxt innan vaxning. Hårstrået förfinas varje gång du vaxar, risken för inväxta hår och inflammationer minskas och du slipper obehaglig stubb som kliar.

Hur länge ska man spara hår innan vaxning?

- Om du tidigare rakat dig bör du vänta minst 5-6 veckor innan din vaxning. Detta för att uppnå bästa resultat då håret växer i flera olika faser. När allt hår kommit ut rekommenderar vi dock att du innan besöket klipper ner det det till c:a 5 mm.

Hur ofta ska man göra en brasiliansk vaxning?

Hårlängden är viktig, för att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 2-5mm långt, dvs. ca 14 dagars utväxt efter rakning. Om du får ett nyptag i håret med fingrarna är det tillräckligt långt. Vi rekommenderar att du vaxar dig var 4-5:e vecka.

Vad är en brasiliansk vaxning?

Om brasiliansk vaxning. Brasiliansk vaxning kommer ursprungligen från Brasilien och innebär att man bara lämnar lite hårväxt där framme, brasiliansk vaxning är anpassat till string trosor bärande. Hollywood vaxning lämnar inget, man avlägsnar allt könshår.

Hur ont gör en brasiliansk vaxning?

Första gången kan brasiliansk vaxning göra ont. Det beror på att hårsäckarna är lite hårda och hårstråna grova och att alla hårstrån rycks bort samtidigt. ... Men om man väntar längre eller rakar bort håren mellan gångerna så hinner de rota sig och det kan göra lika ont som första gången.

Hur ofta bör man vaxa sig?

De flesta vaxar sig var 4:e till var 12:e vecka, det beror på hur snabbt håret växer vilket varierar från person till person, men allt eftersom tiden går minskas hårväxten, vilket leder till längre tid mellan gångerna. Vi rekommenderar att vaxa sig var 4: e till 6:e vecka för ett hårfritt resultat.

Vad ska man göra innan vaxning?

att tänka på innan och efter vaxning

 1. Det hår som ska vaxas bör ha fått växa i minst 3-4 veckor för bästa resultat.
 2. Exfoliera gärna huden dagen innan din behandling.
 3. Undvik krämer och olja på området som ska vaxas.
 4. Undvik sol, bastu, produkter med syra och bubbel bad.

Hur lång tid tar det att vaxa benen?

Det tar 2-3 veckor för håret att bli så långt efter en rakning. Det är jätteviktigt att du ser till att allt är rent innan du ska pröva vaxning hemma, särskilt första gången. Applicera inga hudkrämer eller dylika produkter. Huden ska vara helt ren, likaså de redskap du använder.

Vad menas med Brazilian?

Intim vaxning Den brasilianska stilen innebär att man tar bort allt hår. Konceptet kommer förstås från Brasilien där det blev mode att i sin bikini vara helt fri från hårväxt i det intima området. Då man gör en brasiliansk vaxning så är det inte bara den hud som syns runtomkring bikinin som är fri från hår.

Hur mycket kostar en brasiliansk vaxning?

Pris Vaxning

 • Vaxning Halva ben. Pris: 500 kr.
 • Vaxning Bikini linjen. Pris: 500 kr.
 • Vaxning Halva ben + bikini linjen. Pris: 600 kr.
 • Vaxning Hela ben+ bikini linjen. Pris: 900 kr.
 • Brasiliansk vaxning. Pris: 600 kr.
 • Vaxning Rygg och Axlar. Pris: 500 kr.