:

Hur gör man med BroBizz?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med BroBizz?
  2. När börjar BroPass gälla?
  3. Vad kostar det att köra bil över Öresundsbron?
  4. Hur länge gäller Brobizz?
  5. Hur lång tid tar det att få ett BroPass?

Hur gör man med BroBizz?

En BroBizz är en liten sändare som du placerar i framrutan bakom backspegeln. Den här sändaren gör att både betalning och öppning av bommen sker helt automatiskt. Din BroBizz från Öresundsbron kan användas på en lång rad betalstationer i Sverige, Danmark och Norge.

När börjar BroPass gälla?

SnabbTur - för dig med BroPass De sex timmarna börjar när du har passerat betalstationen på svenska sidan. För att få rabatten ska du använda samma bizz eller tillagt registreringsnummer i bägge riktningarna, alternativt en iTICKET per resa.

Vad kostar det att köra bil över Öresundsbron?

En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa. Med Bropass Pendlare får du ytterligare rabatt efter att du kört mer 16 enkelresor på en månad.

Hur länge gäller Brobizz?

Om din bizz är från tiden före 1 februari 2021 och du inte har betalat en deposition för den får du betala 200 kr för din nya bizz. Om din bizz är från tiden efter 1 februari 2021 kan du byta ut den via Brobizz-appen eller Mitt konto. Du betalar det nya priset, 200 kr, för din nya bizz.

Hur lång tid tar det att få ett BroPass?

en bra start på din resa över Øresundsbron genom att göra ditt BroPass-avtal resklart på endast 5 minuter. Besök Självbetjäning för att göra ditt BroPass-avtal resklart. Är ditt betalkort uppdaterat? Om ditt betalkort inte är uppdaterat, eller om det har gått ut, kommer bommen i betalstationen inte att öppnas.