:

Hur är det att tågluffa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur är det att tågluffa?
  2. Hur räknas resdagar interrail?
  3. När får man Tågluffa?
  4. Vad är interrailkort?
  5. Hur länge gäller ett interrailkort?

Hur är det att tågluffa?

Upplevelsen är svår att jämföra med att flyga eftersom du får se så mycket mer av alla länder när du tågluffar. Det är förhållandevis billigt med tanke på hur många länder man får se men det finns vissa saker som är bra att tänka på.

Hur räknas resdagar interrail?

En resdag definieras som det dygn du reser fram till midnatt. Åker du t. ex. kl 09:00 så börjar din resdag 09:00 och fortsätter fram till midnatt samma dygn.

När får man Tågluffa?

Tågluffarkortet gäller för obegränsat resande under sju, femton eller trettio dagar och är giltigt under perioden 14 juni – 15 augusti. Intresset för klimatsmarta resor har ökat rejält de senaste åren och allt fler svenskar föredrar numera att semestra på hemmaplan.

Vad är interrailkort?

Tågluffa med Interrail. Vill du resa genom Europa med tåg är Interrail rätt kort för dig! Med Interrail kan du resa med 37 olika järnvägs- och färjebolag i över 33 olika europeiska länder, bara du själv sätter gränserna.

Hur länge gäller ett interrailkort?

Det finns tågluffarkort, så kallade Interrailkort, som är giltiga under en viss tidsperiod, exempelvis fyra veckor, och gäller som andraklassbiljett (eller första klass, men de är mycket dyrare) på de flesta tåg. Interrailkortet kan användas i 28 europeiska länder, samt Turkiet.