:

Vad kostar det att ringa Ryanair?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att ringa Ryanair?
  2. Hur använder man voucher Ryanair?
  3. Hur avboka Ryanair?
  4. Hur avbokar man flygbiljetter?
  5. Vad kostar det att ändra namn på Ryanair?

Vad kostar det att ringa Ryanair?

Just telefonkostnaden till Ryanair är ett ämne som retat många. Vissa linjer kostar 15 svenska kronor i minuten att ringa. Varför ska det vara så dyrt att få kontakt med er? - Det är den tekniska informationen om hemsidans funktion som kostar 15 kronor.

Hur använder man voucher Ryanair?

Du måste skriva ut denna biljett så att du kan använda den vid destinationen. Om du var inloggad på Mina bokningar när du gjorde din bokning kommer du också att kunna se dina bokningsuppgifter där. Om du inte har fått din orderbekräftelse via e-post kan du kontakta oss.

Hur avboka Ryanair?

Kan jag avboka min flygning med Ryanair? När en Ryanair-flygning kan utföras och inte har försenats med mer än 5 timmar är det inte möjligt att få återbetalning. Alla Ryanair-flygningar kan ändras men de kan inte avbokas.

Hur avbokar man flygbiljetter?

Avboka istället för att ångra Du måste själv vända dig till ditt flygbolag för att avbeställa och kräva tillbaka pengarna för skatterna och avgifterna. Flygbolaget har rätt att ta ut en kostnad för att betala tillbaka pengarna, under förutsättning att det framgår av villkoren.

Vad kostar det att ändra namn på Ryanair?

Du kan rätta stavningsfel med upp till tre tecken per namn utan kostnad via avsnittet ”Min bokning”, upp till 48 timmar före den planerade avgångstiden. En avgift tas ut för ytterligare ändringar, från 115 €/£, via självbetjäningen online.