:

Varför kommer jag inte in på SVT Play?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kommer jag inte in på SVT Play?
  2. Hur kan man se SVT Play på tv?
  3. Varför liten bild på SVT Play?
  4. Hur kommer man in på SVT Play?
  5. Varför fungerar inte SVT1?
  6. Kan jag se TV4 Play på min tv?
  7. Hur se TV4 Play på tv?
  8. Varför skakar bilden på SVT Play?
  9. Vad behövs för att se SVT Play?

Varför kommer jag inte in på SVT Play?

svtplay.se är anpassad för datorer, mobiler och surfplattor. Utöver det kan hemsidan och dess videospelare fungera på andra apparater med en webbläsare, men den är inte utvecklad eller anpassad för det. SVT kan alltså inte garantera att svtplay.se fungerar på din Smart-tv.

Hur kan man se SVT Play på tv?

Med SVT Play på din Smart-tv kan du se SVT:s program och sändningar när det passar dig bäst - direkt i din tv! SVT Play finns förinstallerad på vissa tv-modeller av Samsung, Panasonic, LG, Grundig, Philips från och med år 2020 och många fler.

Varför liten bild på SVT Play?

Om du fortfarande har en liten bild i SVT Play rekommenderar vi dig att uppdatera din SVT-app till den senaste uppdatering och sedan att göra en hård omstart av tv:n. Detta betyder att du drar ur alla sladdar, väntar fem minuter för att sedan koppla in det igen.

Hur kommer man in på SVT Play?

SVT Play finns som app till Android tv. Du kan ladda ner den gratis i Google Play store. Läs mer om SVT play på Android tv här.

Varför fungerar inte SVT1?

När mobilt bredband sänds ut i vissa frekvensband finns en risk att det medför störningar på marksänd tv, det vill säga SVT1, SVT2, TV4, TV6, Kunskapskanalen och Barnkanalen. Är du kund hos Boxer kan du i vissa fall få störning på samtliga kanaler.

Kan jag se TV4 Play på min tv?

Allt TV4 Play-material – från nyheter och sport till underhållning, alla TV4-kanaler och livesändningar – finns därmed tillgängligt för alla Android-enheter, såväl Androidtelefoner som Androidplattor och Android TV-enheter. ... Ägarna till dessa tv-apparater kan nu njuta av TV4 Play via Android TV-appen.

Hur se TV4 Play på tv?

Appen har samma utbud som TV4 Plays webbsida och kan laddas ned via Google Play respektive AppStore. Har du en Chromecast-enhet är det enkelt att titta på de program du vill antingen via din dator eller via en app. Är du uppkopplad till samma nätverk som en Chromecast kommer du att se en särskild ikon i TV4 Plays app.

Varför skakar bilden på SVT Play?

Kontakta oss. Om det program/klipp du vill se fortfarande hackar, slutar för tidigt eller inte startar alls är du varmt välkommen att kontakta svtplay@svt.se så ska vi hjälpa dig. Det kan vara så att du ser felkoder i samband med felmeddelandet (en stor bokstav följs av fem bokstäver och siffror).

Vad behövs för att se SVT Play?

Med en Chromecast kopplad till din tv kan du starta ett program direkt från SVT Play på din iPhone, iPad, Android eller dator. Läs mer om SVT Play och Chromecast här.