:

Vad kan man göra med tigerbalsam?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kan man göra med tigerbalsam?
  2. Hur får man bort Tigerbalsam?
  3. Kan man överdosera Tigerbalsam?
  4. Hur länge verkar Tigerbalsam?
  5. Hur mycket kostar Tigerbalsam?

Vad kan man göra med tigerbalsam?

Vad Tiger Balsam Vit är och vad det används för behandling av tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar. lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett. lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning. lindring av besvär vid spänningshuvudvärk.

Hur får man bort Tigerbalsam?

Capsaicin, det ämne som orskar värmeeffekten, är inte vattenlösligt däremot är det fettlösligt Tycker du att värmeeffekten blir för stark och vill avlägsna linimentet kan du använda rikligt med olja, t. ex olivolja för att lösa upp och därefter torka bort.

Kan man överdosera Tigerbalsam?

Vid kraftig överdosering framträder toxiciteten hos kamfer, levomentol och de eteriska oljorna. Detta kan ge symtom såsom illamående, yrsel, förvirring och kramper. Patienter med allvarliga gastrointestinala eller neurologiska förgiftningssymptom bör observeras och behandlas symptomatiskt. Framkalla inte kräkning.

Hur länge verkar Tigerbalsam?

Verkar i 4-6 timmar.

Hur mycket kostar Tigerbalsam?

Lägsta pris på Tiger Balsam Soft 25g Balm är 51 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 23 jämförda butiker. Läs noga på förpackningen och bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.