:

Hur fäster man torkvinda?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fäster man torkvinda?
  2. Var placera torkvinda?
  3. Hur spänna tvättlina?
  4. Hur sätta upp tvättlina?
  5. Vilken torkvinda är bäst?
  6. Var köper man tvättlina?
  7. Hur lång lina till torkvinda?

Hur fäster man torkvinda?

Torkvindan är också mycket enkel att fälla upp/ner, och med det medföljande markröret kan du gräva ner eller gjuta fast den.

Var placera torkvinda?

En torkvinda placeras utomhus och kan användas till att torka alla former av kläder, lakan och annat som behöver hängas upp. Den kan också användas för att hänga ut mattor och filtar som behöver vädras. Att torka och vädra tyger utomhus är både effektivt och miljövänligt. Är det varmt ute går det dessutom snabbt!

Hur spänna tvättlina?

Dra linan upp bakom stången och framåt mot dig själv. För tampen under linan åt vänster; sedan åt höger över linan igen; så åt vänster under linan; gå åt höger över linan, dvs "slingra" tampen runt linan i två törnar. Dra slutligen tampen bakom linan och sig själv och gå åt höger igen.

Hur sätta upp tvättlina?

På balkongräcket finns det krokar för att kunna sätta upp en tvättlina. Tvättlinan sitter alltid fast på en sida och spänns vid behov till den andra sidan. Med hjälp av en trädplanka med en liten utkarvning på ovansida stöds tvättlinan i mitten. Användaren är mycket nöjd med sin tvättlina.

Vilken torkvinda är bäst?

1. Torkvinda Varax 122 5-armad Förzinkad

  • Bäst i test.
  • 5-armad.
  • Diameter 3m.

Var köper man tvättlina?

Tvättlina - Biltema.se.

Hur lång lina till torkvinda?

Längd: 50 m. Kan exempelvis användas till torkvinda 477901.