:

Är ni nöjda med robotdammsugare?

Innehållsförteckning:

  1. Är ni nöjda med robotdammsugare?
  2. Hur ofta tömma robotdammsugare?
  3. Kan robotdammsugare gå över mattor?
  4. Kan man ha mattor när man har robotdammsugare?
  5. Hur rent blir det med robotdammsugare?

Är ni nöjda med robotdammsugare?

Den har rullar i stort sett varje dag och fastnar extremt sällan någonstans. Den går när vi är på jobbet så vi märker knappt av den. Det är den enda roboten jag haft så jag har inget att jämföra med men jag är hur nöjd som helst.

Hur ofta tömma robotdammsugare?

Påsen i behållaren är en vanlig dammsugarpåse som du tömmer ungefär en gång i månaden.

Kan robotdammsugare gå över mattor?

Robotdammsugare som klarar mattor Istället för att själv stå där med diverse borstar och munstycken till dammsugaren så kan du nu överlåta städningen till din robotdammsugare. Med sin kamerateknik så ser din robotdammsugare till att ta sig upp på mattorna för att effektivt eliminera smuts.

Kan man ha mattor när man har robotdammsugare?

Oftast klarar robotdammsugaren en maximal höjdskillnad på 1,5 cm och det gäller både uppförsbacke och nerförsbacke. ... Robotdammsugare har inga som helst problem att dammsuga en matta men du kan inte förvänta dig att resultatet blir lika perfekt som när den städar ett golv med slät yta.

Hur rent blir det med robotdammsugare?

Extra rent med en liten mopp Om du vill ha det där lilla extra ska du satsa på en robotdammsugare som är försedd med en liten mopp längst fram. När borstarna har gjort sitt jobb och sopat rent kommer moppen fram och moppar helt enkelt golvet som så klart blir extra rent.