:

Hur fungerar min vård?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar min vård?
  2. Hur gör man för att träffa läkare?
  3. Hur fungerar videosamtal med läkare?
  4. Hur funkar Doktor24?
  5. Vad kostar ett besök på Kry?
  6. Hur mycket tjänar Kry?

Hur fungerar min vård?

fungerar Min vård Logga in. ... När vi svarat får du en avisering via SMS till din mobiltelefon, med en länk till Min vård där du loggar in och läser ditt svar. Vid behov kan du och din behandlare fortsätta konversationen i chatten – till exempel med fler frågor eller komplettering med bilder.

Hur gör man för att träffa läkare?

Det kan vara så att du först får träffa en läkare för bedömning. Du kan söka vård på vilken vårdcentral eller mottagning du vill i hela landet. Ring telefonnummer 1177 om du vill ha sjukvårdsrådgivning och hjälp med var du kan söka vård. Vissa mottagningar kan du kontakta genom att logga in.

Hur fungerar videosamtal med läkare?

Genom ett videosamtal med vården kan du få hjälp med vissa besvär. ... Alla mottagningar erbjuder inte videosamtal. För att ha ett videosamtal behöver du ha tillgång till en dator, smartphone eller surfplatta med internetuppkoppling. Du behöver även ha en e-legitimation för att kunna logga in och identifiera dig.

Hur funkar Doktor24?

Hos Doktor24 kan du få hjälp via mobilen när du är sjuk, mår dåligt eller behöver prata med en läkare. Du kan boka tid eller chatta direkt med en av våra erfarna läkare – dygnet runt, alla dagar i veckan. Ett läkarbesök kostar 100 kr från det år du fyller 20. Frikort gäller.

Vad kostar ett besök på Kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Hur mycket tjänar Kry?

Det betyder att Kry får 410 kronor per besök hos en läkare eller sjuksköterska, även för digitala besök, säger Ylva Sandström. Det är regionen som betalar den extra ersättningen till nätläkarna och även för de besök som olistade patienter gör hos vårdcentraler.