:

Hur fäster jag en ikon på Aktivitetsfältet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fäster jag en ikon på Aktivitetsfältet?
  2. Vilket är Aktivitetsfältet?
  3. Hur fäster man en app på skrivbordet?
  4. Vad betyder fäst på start?
  5. Varför syns inte Aktivitetsfältet?

Hur fäster jag en ikon på Aktivitetsfältet?

Så här fäster du appar i Aktivitetsfältet

  1. Välj Start , bläddra till den app du vill fästa och håll sedan ned (eller högerklicka på) appen. ...
  2. Om programmet redan är öppet på skrivbordet håller du ned (eller högerklickar på) appens ikon i Aktivitetsfältet och väljer sedan Fäst i Aktivitetsfältet.

Vilket är Aktivitetsfältet?

Oftast finns Aktivitetsfältet längst ned på skrivbordet, men du kan flytta det till en sida eller högst upp på skrivbordet. Du kan ändra plats på Aktivitetsfältet när det inte är låst.

Hur fäster man en app på skrivbordet?

Tryck länge på appen och lyft sedan fingret. Om det finns genvägar i appen visas en lista. Tryck länge på genvägen. Dra genvägen till den plats där du vill ha den.

Vad betyder fäst på start?

Fäst de appar som du använder oftast på Start-menyn. Gör så här: Välj Start i Aktivitetsfältet och leta reda på appen du vill fästa i listan eller sök efter den genom att skriva appnamnet i sökrutan. Håll ned (eller högerklicka) på appen och välj sedan Fäst på Start .

Varför syns inte Aktivitetsfältet?

Visa dolt Aktivitetsfält Om Start eller Aktivitetsfältet inte visas kan det vara dolt i Aktivitetsfältet. Prova de här stegen om du vill visa den. Tryck på Windows + I för att komma Inställningar och välj sedan Anpassning > Aktivitetsfältet . Aktivera Lås Aktivitetsfältet.