:

Hur fäster man insynsskydd på balkongen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fäster man insynsskydd på balkongen?
  2. Hur sätter man upp bambu?
  3. Hur fäster man ett vindskydd?
  4. Hur fäster man en balkong?
  5. Hur fäster man skärmvägg?

Hur fäster man insynsskydd på balkongen?

Du kan antingen linda dem genom räckets pinnar eller använda krokar och öglor för att fästa dem på räcket. Detta ger dig inte bara ett insynsskydd för balkongen, utan även ett vindskydd. Du kan välja bland en rad färger och material. Särskilt plastnät, vid sidan av rep och liknande naturmaterial, anger tonen.

Hur sätter man upp bambu?

Om man planterar bambu skall man vara uppmärksam på att rotsystemet är kraftfullt - den dagen man vill ta bort bambun kan det vara nödvändigt att använda någon mindre typ av grävskopa. Skall alltså inte sättas närmare huset än 3-4 meter. När det gäller buskarna i tomtgränsen kan dessa tillhöra bägge fastigheter.

Hur fäster man ett vindskydd?

Om vindskyddet ska byggas på altanen är det lättast att sätta stolparna i en stolpfot som skruvas fast i altangolvet. Om vindskyddet ska förankras i marken bör du först undersöka hur marken är där du har tänkt att ha stolparna. Markera sträckan med ett snöre som du spänner mellan pinnar. Kontrollera att allt är rakt.

Hur fäster man en balkong?

Montering Balkongen monteras genom att bulta dess 4 hörn in mot väggen. En hålgrupp finns färdigborrad i varje hörn. Minst 3 förankringspunkter ska användas i balkongens övre hörn Minst 4 förankringspunkter ska användas i balkongens nedre hörn.

Hur fäster man skärmvägg?

Ett sätt är att du använder färdiga beslag och skruvar skärmväggarna omlott direkt i stolpen. Ett annat sätt är att först montera en regel/lä̈kt centrerad lä̈ngs med stolpens långsida som skärmväggarna därefter skruvas fast i. För ett jä̈mnt avstånd mellan skärmväggarna används en distanskloss.