:

Hur funkar Klaravik?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar Klaravik?
  2. När betalar Klaravik ut pengar?
  3. Vad gör en Auktionsmäklare?
  4. Vad är inropsavgift?
  5. Vad händer om inte reservationspris ej uppnås?
  6. Vad menas med Antisnipe?

Hur funkar Klaravik?

Klaravik är en nätauktion där du kan köpa begagnade Entreprenad- & byggmaskiner, nyttofordon och verktyg. Här finner du objekt från flera av Sveriges ledande privata och statliga företag och kommuner. Vi har auktioner som avslutas kontinuerligt på de flesta veckodagar. Du hittar objekt under länken AUKTIONER.

När betalar Klaravik ut pengar?

Den enda som du behöver gå igenom objektet med är din auktionsmäklare. Då tar vi hand om en förhandling mellan köparen och dig. Du måste inte sälja för mindre än reservationspriset. När försäljningen är slutförd kommer dina pengar tryggt och enkelt in på ditt konto.

Vad gör en Auktionsmäklare?

Auktionsmäklare. Din auktionsmäklare skriver auktionsunderlag, tar bilder och sköter all kontakt med spekulanterna.

Vad är inropsavgift?

För budgivningstjänsten tas en avgift ut av vinnare kallad ”Inropsavgift”. ... Kunden är är skyldig att betala avgiften för tjänsten, även om köpet av det aktuella auktionsföremålet av någon anledning inte fullföljs av kunden. Moms. Om ej annat anges tillkommer det moms på samtliga objekt.

Vad händer om inte reservationspris ej uppnås?

Vad händer om jag vinner en auktion som inte når reservationspris? Vi kontaktar dig via telefon efter auktionen avslutas och berättar vad säljaren har satt som reservationspris på objektet. Du kan sedan välja om du vill höja ditt bud eller stanna kvar på ditt nuvarande bud.

Vad menas med Antisnipe?

Att ”snipa” innebär att man lägger ett högre bud i sista sekunden, för att på så sätt vinna auktionen – den som tidigare innehade det högsta budet hinner antagligen inte ens bjuda över innan auktionen tar slut. ”Anti-snipe” är en term som används för att beskriva vissa åtgärder som försäljare kan vidta för att ...