:

Hur kan man se att någon fuskar i Wordfeud?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man se att någon fuskar i Wordfeud?
  2. Hur många ord kan man få ut av bokstäverna?
  3. Vad betyder förkortningarna i Wordfeud?
  4. Vilket ord ger mest poäng i Wordfeud?
  5. Hur mycket kostar Wordfeud?
  6. Hur många oi Wordfeud?
  7. Vilken bokstav har flest ord?
  8. Hur många S finns det i Wordfeud?

Hur kan man se att någon fuskar i Wordfeud?

Det vet du om du möter en som fuskar. Att varje gång hitta den mest omöjliga kombinationen av bokstäver, och sådana som redan ligger, är ganska genomskinligt. Jämför det mot de man vet inte fuskar så blir det än mer uppenbart vilka som sitter framför en dator eller med en app i bakgrunden.

Hur många ord kan man få ut av bokstäverna?

Kjells ordlista Det kan vara användbart när du saknar bokstäver i dina korsord, eller har ett antal bokstäver som ska bilda ett ord. Sök ord som enbart innehåller bokstäver du skrivit in. Inget ord får dock innehålla samma bokstav fler gånger än du angett men max tre ? kan användas.

Vad betyder förkortningarna i Wordfeud?

DL ger dubbel poäng för bokstaven som läggs på rutan, TL tredubbla poängen för bokstaven, DW ger dubbla poängen för hela ordet, TW ger tredubbla poängen för hela ordet. Och om samtliga sju brickor läggs i samma drag ger det 40 extra poäng. ... Bokstäver som ger lite extra bra med poäng är: J, Y, X, C, Å, Ä, Ö.

Vilket ord ger mest poäng i Wordfeud?

BENTACKLINGARNA, var ordet. Ännu har inte ordet lagts upp som nytt världsrekord på listan för rekordord, wordfeudrecords.com. Där är det högst noterade ordrekordet 6502 poäng.

Hur mycket kostar Wordfeud?

Wordfeud är gratis, men vill du spela utan reklam kostar det 22 kr.

Hur många oi Wordfeud?

Wordfeud är ett korsordsspel för Iphone, Android, Windows Phone och Windows 8. Spelet är i princip en kopia av Scrabble eller Alfapet....Bokstavsbrickor.

BokstavPoängAntal brickor
Ö42

Vilken bokstav har flest ord?

Grattis till förstaplatsen, e!

Hur många S finns det i Wordfeud?

I Scrabble finns det sammanlagt 100 brickor, varav två är jokrar där du själv bestämmer vilken bokstav som ska representeras. Wordfeud har 104 bokstäver och därmed en lite snällare fördelning mellan vokaler och konsonanter.