:

Hur spelar man på Vikinglotto?

Innehållsförteckning:

  1. Hur spelar man på Vikinglotto?
  2. Var dras Vikinglotto?
  3. Vad är Joker Vikinglotto?
  4. Hur räknar man ut vinst på Joker?
  5. Vad kostar en rad på vikinglotto?
  6. Hur stor är vinstchansen på lotto?
  7. Vad kostar en rad på Vikinglotto?
  8. När avgörs vikinglotto?
  9. Hur många rätt för att vinna på lotto?

Hur spelar man på Vikinglotto?

Kom i gång i tre steg

  1. Välj 6+1 nummer själv eller klicka på "Huxflux" för att slumpa fram nummer. Du kan spela upp till 12 rader per spel.
  2. Scrolla ner på skärmen för att välja hur länge du vill att spelet ska pågå. Du har även möjlighet att spela tilläggsspelet Joker.
  3. Klicka på Betala.

Var dras Vikinglotto?

Vikinglotto är ett lotterispel hos spelbolaget Svenska spel. Spelet är samarbete mellan nordiska och baltiska spelbolag och lanserades den . Spelet finns i nio länder, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland, Litauen ,Slovenien och Belgien.

Vad är Joker Vikinglotto?

Joker är ett tilläggsspel som du kan spel tillsammans med Vikinglotto och Lotto. Här kan du se hur du kan vinna på Joker och hur stor vinstchans du har. Joker är ett tilläggsspel med dragning i samband med Lotto på onsdagar och lördagar. På Joker gäller det att få in så många nummer i rätt ordningsföljd som möjligt.

Hur räknar man ut vinst på Joker?

Joker gäller det att få in så många nummer i rätt ordningsföljd som möjligt. Du vinner på Joker om du har minst två rätt i rad, framifrån eller bakifrån, i ditt Jokernummer....Vinstplan vid 10 kr insats.

Antal rättVinst vid 10 kr i insats
7 rätt kr
6 rätt250 000 kr
5 rätt20 000 kr
4 rätt2 000 kr

Vad kostar en rad på vikinglotto?

Färdiga spel på Vikinglotto finns i två olika storlekar: Vikinglotto 60 kr - sex rader för 60 kronor. Vikinglotto 120 kr - tolv rader för 120 kronor.

Hur stor är vinstchansen på lotto?

Vinstchans. Sannolikheten att vinna högsta vinsten på lotto 7/35 nummer är 1: per spelad rad.

Vad kostar en rad på Vikinglotto?

Färdiga spel på Vikinglotto finns i två olika storlekar: Vikinglotto 60 kr - sex rader för 60 kronor. Vikinglotto 120 kr - tolv rader för 120 kronor.

När avgörs vikinglotto?

När är dragningen på Vikinglotto? Dragningen för Vikinglotto är på onsdagar. Dragningen tv-sänds inte i Sverige, resultatet av ditt spel kan du i stället se på Vikinglottos resultatsida ca kl 20. Spelstopp är onsdagar kl 18:00, vill du spela med Joker behöver du lämna in ditt spel senast kl 17:15.

Hur många rätt för att vinna på lotto?

Lotto är ett nummerspel där du ska pricka in sju nummer av 35. Är du ensam om att få in alla sju dragna nummer är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.