:

Hur får man tv i sommarstugan?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man tv i sommarstugan?
  2. Hur kan jag se på tv utan antenn?
  3. Hur får man tv i husvagnen?
  4. Vilken TV mast är jag uppkopplad mot?
  5. Hur får man kanaler till tv?
  6. Vilka kanaler är fria i marknätet?

Hur får man tv i sommarstugan?

– Om du har en antenn på taket till din sommarstuga, husvagn eller båt, exempelvis, går det alldeles utmärkt att titta på tv med Boxer. Allt du behöver är en fristående digitalbox eller en modul som du sätter in i tv:n samt ett programkort från Boxer.

Hur kan jag se på tv utan antenn?

För att se de fria (eller okodade) sändningarna behöver du en digital tv-mottagare. Om en sådan mottagare inte är inbyggd i din tv-apparat behöver du en extra box/dekoder. De fria kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen.

Hur får man tv i husvagnen?

Det finns smart TV i husbilen som man kan styra via appar om man har tillgång till internet. Att montera en TV antenn är ett annat bra sätt att hitta marksända kanaler i TV. Det finns många olika storlekar på husvagns TV från 19 tum och ända upp till 32 tum och de flesta kan drivas med både 12v och 230v.

Vilken TV mast är jag uppkopplad mot?

Nedan hittar du en länk till Teracoms täckningskarta, där du kan se vilken sändare du ska rikta din antenn mot och vilka frekvenser masten sänder på. Klicka här för att gå vidare till Teracoms hemsida där du hittar information om den TV-mast som ger dig bäst mottagning för marksänd TV.

Hur får man kanaler till tv?

För att få kanaler digitalt behöver du någon form av digitalmottagare – en digitalbox eller tv-modul. I moderna tv-apparater sitter det redan en tv-modul. Med en vanlig tv-antenn kan du ta emot kostnadsfria tv-kanaler och ett 40-tal betalkanaler via marknätet.

Vilka kanaler är fria i marknätet?

För dig som konsument innebär det att du i fortsättningen bara kommer att se kanalerna SVT1, SVT2, TV3, TV4 och Kanal 5 i HD-kvalitet (kanalplats 1–5). Efter uppgraderingen är genomförd där du bor kan du behöva göra en kanalsökning på din tv för att få fortsatt tillgång till alla dina tv-kanaler.