:

Hur loggar föräldrar in på Skola24?

Innehållsförteckning:

 1. Hur loggar föräldrar in på Skola24?
 2. Hur fixar man Skola24?
 3. Hur Frånvaroanmäler man sig på Skola24?
 4. Hur loggar man in på Skola24 med BankID?
 5. Hur logga in på Skola24?
 6. Vad är användarnamn Skola24?
 7. Hur sjukanmälan man sig via vklass?

Hur loggar föräldrar in på Skola24?

Domännamnet är i allmänhet ett kommunnamn eller namnet på en friskola eller friskolekoncern. Ange därefter användarnamn och lösenord och klicka på Logga in. Efter inloggning i programmet kommer man till startsidan. Här finns länkar till de funktioner som finns tillgängliga för förälder.

Hur fixar man Skola24?

För att nå programmet kan du antingen använda en länk på skolans hemsida, skriva www.skola24.se direkt i webbläsaren och välja domän ur en lista eller skriva [domännamn]. skola24.se direkt i webbläsaren. Domännamnet är i allmänhet ett kommunnamn eller namnet på en friskola eller friskolekoncern.

Hur Frånvaroanmäler man sig på Skola24?

Med ett konto i Skola24 kan du:

 1. anmäla frånvaro direkt via Skola24 webbplats ale.skola24.se. ...
 2. se ditt barns frånvaro.
 3. meddela skolan att du har sett ditt barns frånvaro.
 4. frånvaroanmäla direkt via webben eller mobilappen.
 5. se ditt barns schema.
 6. få en sms-avisering när ditt barn har ogiltig frånvaro (årskurs 1–9).

Hur loggar man in på Skola24 med BankID?

Gå till adressen www.skola24.se och välj ett alternativ av din kommuns/friskolekoncerns namn i listan som inte automatiskt omdirigerar dig till BankID-inloggningen. Du kan behöva pröva dig fram då dessa kan se olika ut för olika domäner, men har aldrig ändelsen -sso/-eid eller dylikt.

Hur logga in på Skola24?

Klicka på länken Gå till loginsidan. Skriv in användarnamn och lösenord och klicka på knappen Logga in. Skola24 är nu klart att användas. Ange användarnamn och lösenord och klicka sedan på Logga in.

Vad är användarnamn Skola24?

Skola24 Användarkonto Använd samma användarnamn och lösenord som du använder till webbtjänsten. Uppgifterna skapar du själv genom det e-postmeddelande med aktiveringskod som skolan skickat till dig. Om du inte har fått ett sådant mejl och saknar inloggningsuppgifter, kontakta skolan.

Hur sjukanmälan man sig via vklass?

Sjukanmälan (frånvaroanmälan) Elever sjukanmäler sig via sin inloggning till Vklass eller via telefonsvararen (läs mer). Telefonnummer är 010-888 70 50. Klicka på Min klass och sedan knappen ”Anmäl frånvaro”. Välj där tidsperiod som anmälan gäller för och spara.