:

Hur funkar SAVR?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar SAVR?
  2. Har SAVR insättningsgaranti?
  3. Vad kostar SAVR?
  4. Hur tjänar SAVR pengar?
  5. Är SAVR ISK?
  6. Är SAVR billigare än Avanza?
  7. Vem äger SAVR?
  8. Hur mycket kostar fonder?
  9. Är SAVR värt det?

Hur funkar SAVR?

SAVR är ett fondtorg som låter dig handla fonder och betala lägre förvaltningsavgifter än du skulle betala om du köpte samma fond hos en annan förvaltare. Detta låter dina pengar växa snabbare. Att minimera de avgifter man betalar är ett av de bästa sätt att maximera den långsiktiga tillväxten i din portfölj.

Har SAVR insättningsgaranti?

De pengar du sätter in hos SAVR omfattas av Insättningsgarantin på upp till 100 000 euro (genom Danske Bank) innan fondandelarna köps. Investerarskyddet är en statlig garanti som inkluderar de värdepapper, fondandelar, du har på ditt konto genom SAVR.

Vad kostar SAVR?

SAVR har inga insättnings- eller uttagsavgifter, månadsavgifter eller startavgifter. Det enda undantaget är ifall du handlar fonder i en annan valuta än svenska kronor. Då tillkommer det en växlingsavgift på 0,5 % vid både köp och sälj av fonder.

Hur tjänar SAVR pengar?

Hur tjänar ni pengar då? SAVR arbetar aktivt med att vara kostnadseffektiva och vi har byggt en modern teknisk plattform som hjälper oss i detta arbete. Kärnan i SAVR kommer alltid att vara att vi ger tillbaka hela vår provision.

Är SAVR ISK?

SAVR erbjuder ett ISK konto som är ett bra alternativ för den som vill spara i fonder. De erbjuder inte handel men några andra instrument utan du kan bara handla med fonder.

Är SAVR billigare än Avanza?

Fördelar med SAVR Ofta ett billigare alternativ. Många av de fonder som finns hos SAVR är billigare här, jämfört med Avanza. Du får tillbaka provisionen. Du får tillbaka provisionen från fondbolagen varje kvartal, vilket ger dig kontanter som du själv väljer vad du vill göra med.

Vem äger SAVR?

Daniel Aarenstrup VD och grundare av SAVR.

Hur mycket kostar fonder?

Var kan jag se hur mycket en fond kostar? När du är inloggad i appen eller på sajten så ser du alla fonders totala avgift. Där ingår alla kostnader och avgifter för varje fond. Klickar du på den totala avgiften så ser du också exakt vilka avgifter som ingår, och hur de fördelas mellan fondbolaget och oss.

Är SAVR värt det?

Om du vill investera i aktivt förvaltade fonder så är SAVR ofta det bästa valet. Det är en bra ide att öppna ett konto hos SAVR och använda det för att investera i aktivt förvaltade fonder. ... Det är värt att köpa en fond hos SAVR om du kan spara mer pengar på att köpa den hos dem än du betalar i årlig avgift.