:

Kan man köpa munskydd på Arlanda?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man köpa munskydd på Arlanda?
 2. Kan man köpa snus på Arlanda?
 3. Vilka butiker finns på Arlanda?
 4. När får man handla taxfree på Arlanda?
 5. Får man munskydd av SAS?
 6. Kan man skriva ut papper på Arlanda?
 7. Är Duty Free billigare?
 8. Är Arlanda öppet dygnet runt?
 9. Är Arlanda öppet?

Kan man köpa munskydd på Arlanda?

Kontakta ditt flygbolag för mer information om vilken typ av munskydd de kräver. Ta med munskydd för hela din resa. På Stockholm Arlanda Airport finns munskydd att köpa på flygplatsen. Läs mer om vilka öppettider som gäller för de butiker som säljer munskydd.

Kan man köpa snus på Arlanda?

På taxfree så finns de vanliga snussorterna (general, ettan, grov, gbg rapé etc.) men inte lågbudgetmärken eller mer ovanliga märken (kronan, granit, röda lacket etc.). Priserna är ungefär som på pressbyrån, dvs dyra.

Vilka butiker finns på Arlanda?

butiker nära Arlanda

 1. Sky City 6.4. ...
 2. Stockholm-Arlanda Airport: Tax Free Shop, Terminal 5 5. ...
 3. Índochíne, Skybridge, Arlanda 5. ...
 4. 7-Eleven, Arlanda, Terminal 4 5. ...
 5. Pressbyrån-Stockholm-Arlanda 5. ...
 6. Pressbyrån Arlanda Terminal 5 5. ...
 7. Seven Eleven Arlanda Terminal 5 5. ...
 8. Food Market Terminal 5 5.

När får man handla taxfree på Arlanda?

Taxfreeregler EU Alla resenärer, inrikes och utrikes, får köpa: Parfym och kosmetika till taxfreepriser både vid avresa och vid ankomst.

Får man munskydd av SAS?

Du måste själv ta med munskydd som täcker både näsan och munnen. SAS godkänner munskydd för engångsbruk avsedda för medicinsk användning. Egentillverkade ansiktsmasker eller masker av tyg är inte tillåtna. Det är obligatorisk att använda munskydd under hela resan, från ombordstigning till att du lämnar flygplanet.

Kan man skriva ut papper på Arlanda?

Ta med bokningsnummer och sök upp disken för det flygbolag, alt. den researrangör, ni reser med så kan de printa e-tickets. Det finns ju även ett stort konferenscenter på Arlanda så fråga vid informationen annars var ni lämpligast vänder er.

Är Duty Free billigare?

I samband med flygresorna passar många svenskar på att handla i så kallade tax free-butiker, som ofta påstås har lägre priser. På hemsidorna för Duty Free Store för flygplatserna Arlanda, Landvetter och Malmö Airport uppger man att priserna är 20 % lägre priser på utvalda produkter jämfört med butiker på stan.

Är Arlanda öppet dygnet runt?

Flygplatsen är öppen dygnet runt.

Är Arlanda öppet?

​Öppettiderna i flygplatsens olika säkerhetskontroller. Generellt gäller att säkerhetskontrollen öppnar en timme före första avgång på inrikes och två timmar före första avgång på utrikes. Vissa avvikelser kan förekomma då incheckning öppnar extra tidigt.