:

Vad kostar en service på bilen på Mekonomen?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en service på bilen på Mekonomen?
  2. Är Mekonomen dyra?
  3. Hur mycket tar en bilverkstad i timmen?
  4. Hur mycket billigare är Mekonomen?
  5. Vad kostar det att byta olja och filter?

Vad kostar en service på bilen på Mekonomen?

Hos Mekonomen kostar servicen 5 400 kr och hos Meca 4 916 kr. Men det finns också fördelar med att serva på märkesverkstäderna. Där kan kunden i vissa fall få gratis uppdateringar på sin bil, en kostnad som tillverkaren står för.

Är Mekonomen dyra?

De är dyra, mycket dyrare än service på orginal verkstad. Andra fallet var en 5000mil service (enkel service), Mekonomen ville ha 3700kr, orginalverkstaden vill ha 1950kr. Deras prisgaranti är inte värd vatten, så jag avråder från att lämna bilen till Mekonomen Bilservice då de är mycket dyra för sitt arbete.

Hur mycket tar en bilverkstad i timmen?

Det finns stora skillnader på hur mycket en bilmekaniker tar för en timmes arbete. Undersökning från verkstadsportalen autobutler.se visar att timpriset på verkstäder kan variera från så mycket som 1 300 kronor på några av de dyraste märkesverkstäderna, till 400 kronor på de billigaste lokala verkstäderna.

Hur mycket billigare är Mekonomen?

Vi sänker priset med dubbla mellanskillnaden. Därför erbjuder vi en prisgaranti som innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad.

Vad kostar det att byta olja och filter?

Byta motorolja + filter | 1795 kr | Mekonomen.