:

Vart kan man se Repmånad?

Innehållsförteckning:

 1. Vart kan man se Repmånad?
 2. Vilken bro Repmånad?
 3. Vilket band spelar i Repmånad?
 4. Vad hette Lasse Åberg i Repmånad?
 5. Vad är en repmånad?
 6. Vem har gjort filmen Repmånad?
 7. Har Lasse Åberg familj?
 8. Vad innebär det att vara krigsplacerad?
 9. När slutade man med Repmånad?
 10. Vem är gift med Lasse Åberg?

Vart kan man se Repmånad?

VIAPLAY

 • Serier.
 • Viaplay Vinter.

Vilken bro Repmånad?

Butiken där repgubbarna köper färg heter Blå Huset och ligger i utkanten av Sollentuna. Scenen vid bron som Moltas Erikson uppger är "sprängd av fientligt flyg" är inspelad i Erikssund mellan Sigtuna och Bålsta. Systembolaget man bryter sig ut ur kolonnen och gör en avstickare till är beläget i Sigtuna.

Vilket band spelar i Repmånad?

Polarna & Jörgen Edman spelade på stadshotellet i filmen Repmånad. Låtarna som framförs i filmen "Repmånad" är Eva (strippan från Trosa), Välkommen hem och Vid mitt fönster.

Vad hette Lasse Åberg i Repmånad?

Huvudrollen Helge Jonsson spelades av Lasse Åberg, och blev en slags förlaga till den numera väldigt älskade karaktären Stig-Helmer Olsson.

Vad är en repmånad?

Repetitionsövning (även kallat repövning, repmånad eller repetitionsmånad) var övningar som svenska värnpliktiga kallades till efter avslutad grundutbildning. ... I samband med att värnplikten togs bort år 2010, lades försvarets möjlighet att kalla in värnpliktiga till repetitionsövningar vilande.

Vem har gjort filmen Repmånad?

Lasse Åberg Bo JonssonLars Molin Repmånad/Screenplay

Har Lasse Åberg familj?

Inger Åberg Max ÅbergAnna ÅbergGurli Kristina ÅbergKarl Gunnar Åberg Lasse Åberg/Family

Vad innebär det att vara krigsplacerad?

Krigsplacering. Vid höjd beredskap ska myndigheterna fortsätta sin verksamhet så långt som möjligt. Den som är anställd kan bli krigsplacerad, vilket innebär en skyldighet att tjänstgöra under höjd beredskap.

När slutade man med Repmånad?

Repetitionsövning[redigera | redigera wikitext] I praktiken genomfördes inte någon repetitionsutbildning sedan slutet av 1990-talet. I samband med att värnplikten togs bort år 2010, lades försvarets möjlighet att kalla in värnpliktiga till repetitionsövningar vilande.

Vem är gift med Lasse Åberg?

Inger Åbergfrån 1965 Lasse Åberg/Spouse Han driver Åbergs Museum i en ladugård vid Väppeby gård i Bålsta. Han bor själv i området Fånäs, som ligger en dryg kilometer därifrån. Han är gift med Inger Åberg sen 1965 och har barnen Max och Anna och flera barnbarn.