:

Hur kan man böjer sina ögonfransar utan ögonfransböjare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man böjer sina ögonfransar utan ögonfransböjare?
  2. Hur gör man för att hålla fransarna böjda?
  3. Hur fixar man ögonfransarna?
  4. Kan man böja fransarna efter mascara?
  5. Hur får man långa ögonfransar utan serum?
  6. Hur länge ska man böja ögonfransarna?

Hur kan man böjer sina ögonfransar utan ögonfransböjare?

Borsta fransarna med en fransborste (tips är en gammal mascaraborste som du tvättar och torkar innan användning) för att separera fransarna från varandra. Ibland kan man behöva blötlägga ögonfransarna och sedan borsta ut dem.

Hur gör man för att hålla fransarna böjda?

Böj aldrig efter att du målat mascara, det kan leda till att fransarna går av. Tycker du att det är knepigt att få till ett varaktigt resultat? Prova att föna några sekunder på ögonfransböjaren så att den blir lite ljummen, värmen kan hjälpa till att få varaktigt böjda fransar!

Hur fixar man ögonfransarna?

Böj aldrig fransarna efter att du har applicerat mascara, då går dina fransar lättare av! Titta nedåt och sätt fransböjaren så nära fransrötterna som möjligt, tryck lätt. Flytta sedan fransböjaren ut en bit och böj igen, gör så 3-4 ggr så får du en snygg form på fransarna.

Kan man böja fransarna efter mascara?

Den separerade delen kommer annars inte att få samma böj som de andra fransarna. När du har gjort böjen, lägg på mascara DIREKT! Det är svårt att få en ögonfrans att hålla sig böjd en hel dag utan att säkra fast den med mascara.

Hur får man långa ögonfransar utan serum?

Kokosolja rengöring för ögonfransar Kokosoljan funkar som en effektiv och skonsam rengöring av fransarna. Fettet i kokosoljan löser upp mascaran samtidigt som den förser ögonfransarna med extra fukt. Man skulle kunna se kokosoljan som ett naturligt, rengörande balsam för fransarna.

Hur länge ska man böja ögonfransarna?

Böj ögonfransarna rätt Använd en ögonfransböjare. Starta med en böj längst in vid fransraden och flytta sedan ögonfransböjaren några millimeter och böj igen. Upprepa hela vägen till topparna av fransarna. Då får du en vacker böj som håller hela dagen i stället för en rak böj uppåt.