:

Vilket försäkringsbolag har Swedbank?

Innehållsförteckning:

  1. Vilket försäkringsbolag har Swedbank?
  2. Vad innebär Swedbank Försäkring?
  3. Hur är Folksam som försäkringsbolag?
  4. Vad ingår i hemförsäkringen Tre Kronor?
  5. Vilka ingår i en hemförsäkring?

Vilket försäkringsbolag har Swedbank?

Tre Kronor Försäkring AB Vi är försäkringsgivare för de skadeförsäkringar som Swedbank och Sparbankerna marknadsför och säljer under eget varumärke.

Vad innebär Swedbank Försäkring?

Vi främjar hälsa och ekonomisk trygghet för våra kunder genom att hjälpa de att spara till sin pension eller andra sparmål, skydda sig mot sjukdom och skydda sina efterlevande vid dödsfall. Swedbank Försäkring erbjuder en försäkrad trygghet för de många – genom hela livet.

Hur är Folksam som försäkringsbolag?

Givetvis har jag haft diverse skador i form av inbrott, vattenskada, kollisioner och liknande men det har alltid sköts utmärkt av Folksam. Jag har dessutom givetvis haft kontakt med kundtjänst och javisst det kan vara väntetid men var är det inte det. SVERIGES I SÄRKLASS BÄSTA FÖRSÄKRINGSBOLAG, MEN INTE BILLIGAST!

Vad ingår i hemförsäkringen Tre Kronor?

Stöld och skadegörelse med mera Stöld och skadegörelse i bostaden eller i låst förråd. Stöld utanför bostaden, till exempel på arbetet och på resan. Låsbyte vid ersättningsbar skadehändelse med högst 3 000 kronor. Vatten- och läckageskador på lös egendom.

Vilka ingår i en hemförsäkring?

Grundskydd

  • Egendomsskydd vid skador och stöld. Egendomsskyddet i hemförsäkringen kan ge dig ersättning för dina saker om de skadas i en brand- eller vattenskada eller blir stulna. ...
  • Ersättning för merkostnader. ...
  • Reseskydd. ...
  • Rättsskydd. ...
  • Ansvarsskydd (skadeståndsskydd) ...
  • Överfallsskydd. ...
  • ID-skydd ingår i de flesta hemförsäkringar.