:

Hur byter man låt på urbanista?

Innehållsförteckning:

  1. Hur byter man låt på urbanista?
  2. Hur höjer man volymen på urbanista London?
  3. Är urbanista London bra?
  4. Hur kopplar man urbanista?
  5. Hur funkar urbanista London?
  6. Hur fungerar urbanista London?
  7. Är urbanista Stockholm bra?
  8. Hur lång tid tar det att ladda urbanista?

Hur byter man låt på urbanista?

Du kan styra musiken på flera sätt genom touchkontroller på hörlurarna. Genom att trycka en gång, två gånger eller hålla inne fingret på antingen den höga eller den vänstra hörluren är det möjligt att starta/pausa musiken, justera volymen, hoppa till nästa låt eller starta telefonens röstassistent.

Hur höjer man volymen på urbanista London?

De har även sensorer för att känna av när hörluren är placerad i örat, tas den ut så pausas musiken. London har också touchsensorer på sidorna för att kunna höja eller sänka volymen, eller byta låt. Hörlurarna är också kompatibla med både Siri och Google Assistant.

Är urbanista London bra?

Urbanista London är ett billigt och bra alternativ till brusreducerande true wireless-hörlurar som Apples Airpods, och de har dessutom en snygg och moderiktig design som gör att de sannolikt lär tilltala den som är lite mer stilmedveten.

Hur kopplar man urbanista?

Håll in Bluetooth-knappen så kommer du direkt in till anslutningarna. Beroende på modell börjar telefonen söka efter enheter direkt när du går in. Alternativt får du trycka på sökknappen. Välj din hörlur i listan som dyker upp och bekräfta parkopplingen.

Hur funkar urbanista London?

Även London är ett par så kallade in ear-hörlurar, det vill säga att hörlurarna är utformade som öronproppar som trycks in i örongången och hålls på plats av ytterörats vindlingar. I örat-lurar borde det heta på svenska. De är hur som helst trådlösa och laddas upp via det etui som följer med.

Hur fungerar urbanista London?

En inbyggd ear detection teknologi pausar musiken automatiskt om en hörlur tas ur örat, medan auto-play funktionen aktiveras när du sätter tillbaka hörluren. Hantera Urbanista London utan ansträngning med röstkontroll eller använd ett lätt finger med funktionen Touch kontroll.

Är urbanista Stockholm bra?

Ljudkvaliteten är rimligt bra med tanke på priset. Det låter förstås lite tunt och detaljfattigt, men nog duger det för musik på bussen. Stockholm kan inte alls konkurrera med AirPods, men den jämförelsen haltar rejält eftersom Apples hörlurar är mer än dubbelt så dyra.

Hur lång tid tar det att ladda urbanista?

Öronpropparna levereras med ett litet fodral som är uppladdningsbart. När lurarna läggs i fodralet laddas de upp och på så sätt får man en total batteritid på 14 timmar. En laddning tar cirka 1,5 timmar och ger en ungefärligt driftstid på 3,5 timmar.