:

Hur avslutar man Nordic Wellness?

Innehållsförteckning:

  1. Hur avslutar man Nordic Wellness?
  2. Hur säger man upp STC?
  3. Kan ej logga in Nordic Wellness?
  4. Kan man komma in på Nordic Wellness utan kort?
  5. Hur fixar man gymkort?

Hur avslutar man Nordic Wellness?

Uppsägning görs till vår kundservice personligen eller via telefon till någon av våra träningsklubbar. Kontaktuppgifter finns på hemsidan under respektive klubbsida.

Hur säger man upp STC?

Du har 2 månaders uppsägningstid på ditt abonnemang, precis som tidigare.

Kan ej logga in Nordic Wellness?

Vi upplever problem med att logga in till hemsidan och i appen. Arbete för att åtgärda detta pågår febrilt och vi hoppas att problemet skall vara åtgärdat under måndagen. Om du fått en "anmärkning" beroende på att du inte kunnat avboka ditt pass så kommer självklart ingen konstnad för detta utfalla på dig.

Kan man komma in på Nordic Wellness utan kort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Hur fixar man gymkort?

Det första man gör när du ska skaffa ett gymkort är att bestämma hur lång tid kortet ska gälla. Trendgym erbjuder månadskort, halvårskort eller helårskort. Vid nytt kort tillkommer en depositions avgift för passerkortet på 100 kr.