:

Är golf en bra bil?

Innehållsförteckning:

  1. Är golf en bra bil?
  2. Är Golf Sport Kombi en bra bil?
  3. Hur många mil klarar en golf?
  4. Vad är skillnaden mellan Passat och Golf?
  5. Vad betyder Sportscombi?
  6. När kommer nya Golf kombi?
  7. Hur många mil kan man köra en bil?
  8. Hur långt går en Caddy?

Är golf en bra bil?

VW Golf är enligt ägarna tveklöst den trevligaste bilen att köra och åka i, och kvalitetskänslan är bra. Driftsäkerheten är även den hög. Det som drar ner betyget markant är VW:s märkesverkstäder – ska du köpa en Golf, hitta först en bra verkstad, blir läsarnas varning.

Är Golf Sport Kombi en bra bil?

Golf räcker bra för den mindre familjen, den som vill lasta mycket kan välja sportscombin. Helt enkelt en bil som är lagom bra på det mesta och som vinner i längden om du ser upp med de initiala fallgroparna. Det finns en uppsjö av olika drivlinor att välja mellan. Bensin, diesel, laddhybrid och el – valet är ditt.

Hur många mil klarar en golf?

Hur många mil klarar en golf mk3 i snitt? funderar på att köpa en som gått 26000 mil.. men tycker det verkar mkt... Min har gått 31500 mil och går fortfarande fint.. Min fyllde 25000 mil förra månaden, gick igenom besiktningen med blankt papper+utmärkta avgasvärden och mycket beröm.

Vad är skillnaden mellan Passat och Golf?

Volkswagen Golf Sportscombi är, för att ta ett exempel en något mindre bil än storasyskonet Passat Variant, men likafullt är bagageutrymmet på 605 liter större och till och med större än Volvo V70:s erkänt rymliga akter. ... Golfen är bättre på mycket, men inte allt.

Vad betyder Sportscombi?

Glöm gamla Golf Variant, nu är det "Golf Sportscombi" som gäller i Sverige. ... Nya Golf Sportscombi har fått axelavståndet utsträckt med 59 millimeter och det gör skillnad för både benutrymmet i baksätet, liksom bagagerumsvolymen.

När kommer nya Golf kombi?

Wolfsburg/Södertälje, . Efter lanseringen av det sportiga flaggskeppet i Golf-familjen, Golf R, presenterar Volkswagen nu kombiversionen Golf Sportscombi R. Andra generationen av denna modell kännetecknas av högre prestanda, snabbare acceleration, fler innovationer, mer utrymme och mer känslomässig påverkan.

Hur många mil kan man köra en bil?

Bilar av bra kvalitet som sköts rätt går ofta att köra problemfritt långt över 20.000mil.

Hur långt går en Caddy?

Tekniska specifikationer

Räckvidd (WLTP)123-141 km
Batterikapacitet37,3 kWh
Laddningstid (AC/CCS till 80%)ca 05:10 h/ ca 00:49 h
Strömförbrukning (WLTP), blandad26,4-30,3 kWh/100 km
Motoreffekt83 kW